Φοίνικας Σύρου: Ψάχνουν προπονητή...

Στην αγορά για ανεύρεση νέου προπονητή βρίσκεται ο Φοίνικας Σύρου.

Φοίνικας Σύρου: Ψάχνουν προπονητή...

Τα άσχημα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, οι ήττες από τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, αλλά προπάντων από την Κηφισιά στο νησί, προβληματίσαν τους Κυκλαδίτες.

Η ήττα όμως από τον ΠΑΟΚ παρά το 1-0, με ανατροπή έφερε την απόφαση για αντικατάσταση του Δημήτρη Καζάζη, καθώς πάντα ο προπονητής πληρώνει το μάρμαρο...

Ολυμπιακός: Ο Ζήσης τίναξε τον προγραμματισμό στον αέρα...

Έτσι από το βράδι του Σαββάτου αναζητούν προπονητή και η κατάσταση είναι δύσκολη, αφού είχαν στα υπόψην τον Γιάννη Καλμαζίδη, που γι' αυτό αρνήθηκε την πρόταση της ΑΕΚ, αλλά δεν μπορούσε να περιμένει άλλο και απάντησε θετικά στην δελεαστική πρόταση του Παναθηναϊκού. Γκρίνια υπάρχει και για τον Βέλγο Kλίνκεμπεργκ.

Ο προπονητής του Φοίνικα Δημήτρης Καζάζης δήλωσε μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ με 3-1 σετ: «Ξέραμε πως θα έχουμε ένα δύσκολο και σκληρό παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ έχει εξαιρετική ομάδα. Είχαμε την ατυχία να χάσουμε τον Μίταρ Τζούριτς. Αυτό επηρέασε το κομμάτι του μπλοκ αλλά και γενικότερα τον ρυθμό μας. Κάναμε μία προσπάθεια στο 4ο σετ για να ισοφαρίσουμε αλλά δεν καταφέραμε να πάμε το ματς στο τάι μπρέικ. Αποδώσαμε αυτό που μπορούσαμε να αποδώσουμε. Ολοι οι παίκτες το προσπάθησαν, αλλά κάποιες στιγμές χάνεται η αυτοπεποίθηση. Προσπαθήσαμε με τις αλλαγές να συνεφέρουμε την ομάδα, όμως, ο ΠΑΟΚ κράτησε την απόδοση του, μας πίεσε στο σερβίς και νίκησε δίκαια. Στο τέλος θα κριθούν όλα. Στόχος μας είναι να μπούμε στην 4αδα. Στα πλέι οφ θα κριθούν όλα».