Ο Τζουλιάνι πρέπει να βρει ηγέτη για τον Ολυμπιακό-H αλήθεια για τα ρεκόρ!

Kατεβασμένα κεφάλια στον Ολυμπιακό, αφού στο πιο κρίσιμο ματς της χρονιάς, έχασε 3-0 από τον Παναθηναϊκό χωρίς να διεκδικήσει ούτε σετ και για ένα ακόμη ματς ήταν εμφανές ότι η ομάδα σχεδιάστηκε χωρίς ηγέτη!

Ο Τζουλιάνι πρέπει να βρει ηγέτη για τον Ολυμπιακό-H αλήθεια για τα ρεκόρ!

Μπορεί ο Στιβαχτής να δήλωσε ότι δεν τελείωσε το πρωτάθλημα, κακά τα ψέμματα όμως, ο Ολυμπιακός δύσκολα θα διεκδικήσει τον τίτλο, γι αυτό πρέπει να εστιάσει στην κατάκτηση του Κυπέλλου την άλλη εβδομάδα και να ξεκινήσει από τώρα τον σχεδιασμό της ομάδας για την επόμενη περίοδο.

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 3-0: Αποχώρηση Παγένγκ και κατάρρευση...

Όλα δείχνουν ότι ο Τζουλιάνι θα μείνει και την επόμενη χρονιά, γι αυτό πρέπει να βρει αυτός τον ηγέτη του νέου Ολυμπιακού και να στήσει εξ αρχής την ομάδα, χωρίς συναισθηματισμούς του παρελθόντος και χωρίς ανόητους αποκλεισμούς. Δεν επιτρέπεται να χάνει σετ ο Ολυμπιακός με 25-11 , όπως δεν επιτρέπεται να παίζει ένας κεντρικός, ο Ανδρεάδης για παράδειγμα και να μη παίρνει ούτε μια πάσα για διόμιση σετ!

Δίδυμο Μπονιφάντε-Πάπι στην εθνική βόλεϊ

Δεν επιτρέπεται εξάλλου να χάνει ο Ολυμπιακός 3-0 και ο αντίπαλος προπονητής να παίρνει μόλις ένα τάιμ άουτ στον αγώνα (στο 22-18 του πρώτου σετ) και να μη κάνει αλλαγή. Και φυσικά δεν είναι δικαιολογία η αποχώρηση του Παγένγκ, γιατί ο Σλοβένος είναι κεντρικός, ούτε πασαδόρος, ούτε ακραίος, ούτε διαγώνιος!

Καλό είναι να μην ασχοληθούμε με τα αγωνιστικά γιατί τα χιλιοείπαμε και η εμφάνιση με τον ΠΑΟΚ τόσο της ομάδας, όσο και του Τέπαν απλά δημιούργησε μια ψευδαίσθηση για τη συνέχεια. Το καλό είναι ότι ο Ιταλός προπονητής βλέπει από μέσα τα προβλήματα, έχει άποψη για το πρωτάθλημα και τους παίκτες και αυτός θα πάρει την πρωτοβουλία για να σχεδιάσει τον νέο Ολυμπιακό.

Φαβορί ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Αυτό που πρέπει να βρει και το γνωρίζει καλά, είναι ένα ηγέτης που θα τραβήξει όλη την ομάδα στις προπονήσεις, στους αγώνες και θα βάλει τη σφραγίδα του στα αποδυτήρια. Κι αυτός δεν θα είναι Έλληνας, γιατί δεν υπάρχει τέτοιος για τον Ολυμπιακό εντός συνόρων.

Πρόγραμμα, βαθμολογίες, αποτελέσματα Volley League, Πρι Λιγκ, Α2 ανδρών, γυναικών (19,20/3)

H ομάδα 2020-21 θα μείνει στην ιστορία, ως η ομάδα με τις περισσότερες ήττες, αυτή που έχασε σετ με 25-11 από τον Παναθηναϊκό και με διαφορά πόντων 75-49, τη μεγαλύτερη από το 1998 που καθιερώθηκε το νέο σύστημα καταγραφής πόντων. Δεν πρέπει όμως να μείνουμε εκεί γιατί και η ομάδα του Μοντάλι είχε χάσει σετ με 15-0 από τον Εθνικό στην Αλεξανδρούπολη με το παλιό σύστημα, αλλά κατέκτησε την ίδια χρονιά το Κύπελλο και την επόμενη το νταμπλ. Αυτό να έχει στο μυαλό του ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι.

Και όσοι καυχώνται για τα ρεκόρ να θυμίσουμε ότι ο Παναθηναϊκός είχε χάσει σετ με 25-10 και 75-48 στις 25 Φεβρουαρίου 2012. Με το ίδιο σκορ 25-10 είχε χάσει και στις 6 Απριλιου 2021, αλλά και στις 19 Φεβρουαρίου 2020! Kαι στο Λιγκ Καπ έχει χάσει σετ με 25-8 στις 24 Ιανουαρίου 2017. Και το ρεκόρ νικών είναι 45-27 για τον Ολυμπιακό.