O Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε, ενώ ο Ολυμπιακός...

O Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε για τα ματς με Μίλωνα και Κηφισιά χάρη στην ταχύτητα του αθλητικού δικαστή, ενώ ο Ολυμπιακός κινδυνεύει να παίξει σημαντικά παιχνίδια χωρίς θεατές, για επεισόδια που έγιναν στις 13 Δεκεμβρίου! 2021, εξαιτίας της αβελτηρίας της ΕΣΑΠ.

O  Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε, ενώ ο Ολυμπιακός...

Μιλάμε για μεγάλο σκάνδαλο εξαιτίας της αβελτηρίας της ΕΣΑΠ ή αν θέλετε χάρη στην ταχύτατη απόφαση για τα επεισόδια που έκαναν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στο ματς με τον ΠΑΟΚ στις 5 Φεβρουαρίου. Τότε που πέταξαν μπουκάλια στον αγωνιστικό χώρο, είχαμε δύο μεγάλες διακοπές και ακούστηκαν τα αντεθνικά συνθήματα "Βούλγαροι"

Ολυμπιακός: «Σκάνδαλο η μη έγκαιρη κλήση μας σε απολογία»

Στις 22 Φεβρουαρίου λοιπόν ο αθλητικός δικαστής, κι αφού έγινε κανονικά στις 19 Φεβρουαρίου το ματς με τον Ολυμπιακό (παρουσία θεατών) έβγαλε έγκαιρα απόφαση τιμωρίας του Παναθηναϊκού, δυο αγωνιστικών χωρίς κόσμο. Και θα παίξει σε άδειες εξέδρες στα ανούσια ματς με Κηφισιά και Μίλωνα, αλλά με κόσμο κόντρα σε Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Φοίνικα. Ούτε σημαδεμένη να την είχε την ημερομηνία!

Volley League Ανδρών: Δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών ο Παναθηναϊκός

Αντίθετα στις 13 Δεκεμβρίου έγιναν επεισόδια έξω από τον Ρέντη, μεταξύ οπαδών και αστυνομίας, αλλά ακόμη δεν κλήθηκε ο Ολυμπιακός σε απολογία, εξαιτίας της αβελτηρίας της ΕΣΑΠ. Κι αν κληθεί θα τιμωρηθεί για τα σπουδαία ματς με ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό, Φοίνικα, που δίνουν τον τίτλο. Αν είχε κληθεί στην ώρα του και είχε τιμωρηθεί θα έπαιζε χωρίς κόσμο σε αγώνες της κανονικής περιόδου, όπου η βαθμολογία διαιρείται δια του δύο.

Volley League ανδρών: Η βαθμολογία και το πρόγραμμα ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, Ολυμπιακού, Φοίνικα για τον τίτλο

Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό που κόπτεται για το καλό του βόλεϊ, ας αναλογισθούν οι φίλαθλοι του ότι η διοίκηση του συλλόγου δίνει τα τηλεοπτικά δικαιώματα των ομάδων ανδρών-γυναικών σε site, όταν όλοι οι υπόλοιποι είναι σύμφωνοι με την μετάδοση των αγώνων του στην κρατική ΕΡΤ. Εκεί που έχουν πρόσβαση με το τηλεκοντρόλ οι φίλαθλοι όλων των ομάδων, όλων των ηλικιών.

Κι αυτό το κάνει ο Παναθηναϊκός επειδή δεν θέλει για πρόεδρο της ΕΣΑΠ τον Παντελή Ταρνατόρο, νόμιμα και δημοκρατικά εκλεγμένο απο το ΔΣ της Λίγκας. Και γι αυτό τιμωρεί τον κόσμο του βόλεϊ, τον κόσμο του και το άθλημα γενικώς...

ΥΓ: Για την ιστορία ο Παντελής Ταρνατόρος παραιτήθηκε χθες εξ αιτίας των παραπάνω από πρόεδρος της ΕΣΑΠ, παραίτηση που έγινε αποδεκτή στα λόγια μόνο από τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ.