Παναθηναϊκός: Χωρίς Γιαμπουσέλε και Σλούκα κόντρα στην ΑΕΚ - Στο Κατάρ ο Ναν

Χωρίς Κέντρικ Ναν, Κώστα Σλούκα και Γκέρσον Γιαμπουσέλε οι Πράσινοι απέναντι στην ΑΕΚ (13:00).

Παναθηναϊκός: Χωρίς Γιαμπουσέλε και Σλούκα κόντρα στην ΑΕΚ - Στο Κατάρ ο Ναν

Με τρεις σημαντικές απουσίες θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός την ΑΕΚ στη Sunel Arena (13:00), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL, καθώς οι Κέντρικ Ναν, Κώστας Σλούκας και Γκέρσον Γιαμπουσέλε δεν θα βρίσκονται στη διάθεση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο Αμερικανός γκαρντ βρίσκεται στο Κατάρ, προκειμένου να ολοκληρώσει τις διαδικασίες για την απόκτηση διαβατηρίου, με την επιστροφή του στην Ελλάδα να προγραμματίζεται για την Τρίτη. Στόχος είναι να τεθεί ξανά στη διάθεση του προπονητή του ενόψει της αναμέτρησης με την Μπαρτσελόνα για τη EuroLeague.

Εκτός εξάδας ξένων έμεινε και ο Γκέρσον Γιαμπουσέλε, καθώς ο Γάλλος φόργουορντ ταλαιπωρείται από μία μικρή ίωση και δεν θα αγωνιστεί απέναντι στην Ένωση. Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός θα στερηθεί και τις υπηρεσίες του Κώστα Σλούκα. Ο έμπειρος γκαρντ αισθάνθηκε ένα σφίξιμο, με το τεχνικό και ιατρικό επιτελείο να αποφασίζει την προληπτική απουσία του, ώστε να μην επιβαρυνθεί ενόψει του ευρωπαϊκού αγώνα με τους Καταλανούς.

Οι έξι ξένοι που επέλεξε ο Ομπράντοβιτς για το παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι οι Φρανσίσκο, Μπαντιό, Χέιζ-Ντέιβις, Λεσόρ, Μπόνγκα και Ερνανγκόμεθ.

Η 11άδα του Παναθηναϊκού: Καλαϊτζάκης, Φρανσίσκο, Μωραΐτης, Μπαντιό, Χέιζ-Ντέιβις, Βαρβαρίτης, Κουζέλογλου, Λεσόρ, Μπόνγκα, Ερνανγκόμεθ και Μήτογλου.



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110