Volley League Ανδρών: Δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών ο Παναθηναϊκός

Με ποινή δύο αγωνιστικών τιμωρήθηκε η έδρα της ομάδας βόλεϊ ανδρών του Παναθηναϊκού για τη συμπεριφορά των οπαδών του στο ματς της 5ης Φεβρουαρίου με τον ΠΑΟΚ στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

Volley League Ανδρών: Δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών ο Παναθηναϊκός

Παράλληλα, το ΤΑΑ ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε με πρόστιμο για τη συμπεριφορά των οπαδών της ομάδας στο παιχνίδι της 31ης Ιανουαρίου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

1. Το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΣΑΠ μετά από συνεδρίαση την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022 για να δικάσει την πειθαρχική κατηγορία εναντίον του:

Α) ΤΑΑ Παναθηναϊκός ΑΟ για τα όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022 στο γυμναστήριο του Αγίου Θωμά Αμαρουσίου για την 12η αγωνιστική της Α΄φάσης του πρωταθλήματος Volley League.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στο ΤΑΑ Παναθηναϊκός κατά συγχώνευση την ποινή αποκλεισμού της έδρας δύο (2) αγωνιστικών ημερών και χρηματικό πρόστιμο 6.500 Ευρώ.

2. Το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΣΑΠ μετά από συνεδρίαση την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022 για να δικάσει την πειθαρχική κατηγορία εναντίον του:

Α) ΤΑΑ ΠΑΟΚ για τα όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022 στο γυμναστήριο PAOK Sports Arena για την 11η αγωνιστική της Α΄φάσης του πρωταθλήματος.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στο ΤΑΑ ΠΑΟΚ την ποινή της αυστηρής έγγραφης επίπληξης και κατά συγχώνευση χρηματικού προστίμου 2.000 Ευρώ.