Σωτήρης Πανταλέων: «Αυτό ήταν το τελευταίο μου ντέρμπι»- vid

Ο Σωτήρης Πανταλέων μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από την ενεργό δράση.

Σωτήρης Πανταλέων: «Αυτό ήταν το τελευταίο μου ντέρμπι»- vid

Ο Παναθηναϊκός νίκησε 3-2 σετ τον Ολυμπιακό σε ένα παιχνίδι καθαρά γοήτρου, αφού τα πάντα έχουν τελειώσει στην Α1 βόλεϊ ανδρών. Μετά το τέλος του αγώνα στο Μαρούσι, ωστόσο, ο Σωτήρης Πανταλέων που αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό από το 1992 ανακοίνωσε ότι σταματάει την καριέρα του. Αυτό το ντέρμπι ήταν το τελευταίο του, αφού πλέον αποσύρεται από την ενεργό δράση.

Αναλυτικά ο Σωτήρης Πανταλέων δήλωσε: «Πάντα ένα ματς με τον Ολυμπιακό είναι το μεγάλο ντέρμπι της χώρας σε όλα τα αθλήματα, οποιαδήποτε και αν είναι η βαθμολογική σημασία. Πάντα οι δύο ομάδες παίζουν για τη νίκη. Όλη η Ελλάδα βλέπει αυτά τα ματς. Δεν ξέρω πότε θα είμαι έτοιμος, αλλά αυτό μάλλον ήταν το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι μου απέναντι στον Ολυμπιακό. Θεωρώ τον εαυτό μου ευλογημένο και τυχερό. Ξεκίνησα να παίζω βόλεϊ ως παιδί και φεύγω από το γήπεδο σαν Ολυμπιονίκης με πολλούς τίτλους, εμπειρίες και οικογενειάρχης. Ήταν πολύ δύσκολο για μένα αλλά ήρθε η στιγμή.

Στη τελευταία μου θητεία με την ομάδα, ξεκινήσαμε από πολύ χαμηλά και κάναμε τον Παναθηναϊκό πάλι πρωταθλητή. Αγαπάω αυτόν τον σύλλογο και αυτό που πήρα πίσω ήταν η ίδια αγάπη σε μεγαλύτερο βαθμό. Είμαι ευτυχισμένος γιατί έχω στη ζωή μου τρεις οικογένειες. Αυτή που γεννήθηκα, αυτή που δημιούργησα και αυτή του Παναθηναϊκού».