Δημήτρης Καζάζης: «Έστω και καθυστερημένα να επικρατήσει η λογική»

Ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης με αφορμή την αναστολή των πρωταθλημάτων και των προπονήσεων, εξέφρασε τους έντονους προβληματισμούς του για το μέλλον του αθλητισμού στην Ελλάδα.

Δημήτρης Καζάζης: «Έστω και καθυστερημένα να επικρατήσει η λογική»

Αναλυτικά το περιεχόμενο της δήλωσης του Δημήτρη Καζάζη στο olympiacossfp.gr:

«Είναι μια δύσκολη και περίεργη περίοδος που μας έχει βάλει σε πολλές και αντιφατικές σκέψεις. Αυτό ισχύει στη ζωή όλων μας και φυσικά στον αθλητισμό.

Οι συνέπειες για τον αθλητισμό πιστεύω ότι είναι άδικες και θα έλεγα ότι αντιμετωπίστηκε με προχειρότητα και χωρίς μελέτη και ξεκάθαρο πλάνο.

Γιώτα: «Δραματική η κατάσταση για τους αθλητές...»

Όλοι πιστεύουμε και ακούμε τους ειδικούς όσο αφορά τα μέτρα που πρέπει να παίρνουμε και είμαστε έτοιμοι να τα ακολουθήσουμε, ούτως η άλλως όσοι ασχολούμαστε με τον αθλητισμό ξέρουμε να ακολουθούμε και να εφαρμόζουμε κανόνες.

Παντελάκης: «Γιατί εμείς δεν μπορούμε να αγωνιστούμε με το ίδιο πρωτόκολλο λειτουργίας;»

Είναι άδικο γιατί αυτή την περίοδο είτε επαγγελματίες αθλητές είτε ερασιτέχνες και παιδιά που έχουν θυσιάσει πολλά από την ζωή τους όλο αυτό το διάστημα το αχρηστεύουμε με μεγάλη ευκολία και όταν έρθει η κανονικότητα θα τους βάλουμε σε κίνδυνο και πίεση σαν να μην έχει συμβεί όλο αυτό.

Πολίστριες Ολυμπιακού: «Μια αποχή από προπονήσεις και αγώνες θα είναι καταστροφική για όλους»

Ειδικά δε στο δικό μας άθλημα, δεν καταλαβαίνω από την στιγμή που θα καλύπταμε τα υγειονομικά πρωτόκολλα, γιατί είμαστε έκτος προπονήσεων και αγώνων. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα σε χώρες όπου επικρατεί πολύ χειρότερη κατάσταση όσον αφορά τον ιό που ο αθλητισμός υπάρχει και συνεχίζεται κανονικά μέσα από αυτό που ορίζουν οι ειδικοί χωρίς μεγάλα προβλήματα.

Πολίστες Ολυμπιακού: «Θέλουμε να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε»

Εύχομαι έστω και καθυστερημένα να επικρατήσει η λογική και να επιστρέψουμε σε αυτό που αγαπάμε και είναι τρόπος ζωής και επιβίωσης για πολλούς αθλητές και όσους βρίσκονται μέσα στον αθλητισμό.

Όλοι πλην ΠΑΟΚ συμφώνησαν για την επανεκκίνηση της Volley League ανδρών

Επειδή πιστεύω ότι σύντομα θα ξεπεράσουμε όλο αυτό και θα βγούμε νικητές και πιο προβληματισμένοι σαν άνθρωποι για πράγματα που τα θεωρούσαμε αυτονόητα ελπίζω να είναι ένα καλό μάθημα για τις αξίες της ζωής και πως πρέπει να εκτιμάμε την κάθε μέρα μας».

Εθνική βόλεϊ ανδρών: «Η δική μας δουλειά είναι να παίζουμε και όχι να γράφουμε»