Κηφισιά: Ανακοίνωσε τον Κωτσάκη

Στην ομάδα βόλεϊ Ανδρών της Κηφισιάς θα συνεχίσει την καριέρα του ο 21χρονος ακραίος, Φροίξος Κωτσάκης. 

Κηφισιά: Ανακοίνωσε τον Κωτσάκη

Την απόκτηση του Φροίξου Κωτσάκη ανακοίνωσε για μία σεζόν η ομάδα βόλεϊ Ανδρών της Κηφισιάς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον αθλητή Φροίξο Κωτσάκη για την αγωνιστική περίοδο 2020-21. Ο 21χρονος ακραίος ήδη προετοιμάζεται με την ομάδα των βορείων προαστίων ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Μιλώντας για τη νέα σελίδα στην καριέρα του ο Φροίξος Κωτσάκης τόνισε: «Είμαι χαρούμενος που αποτελώ μέλος της Κηφισιάς. Ήδη από τις πρώτες ημέρες έχω αντιληφθεί την ποιοτική δουλειά που γίνεται καθημερινά στην προπόνηση. Είμαι σίγουρος ότι καθ΄ όλη τη διάρκεια της χρονιάς θα συνεχιστεί αυτή η ποιοτική προσπάθεια και θα πετύχουμε τους στόχους μας.

Για εμένα η Κηφισιά ήταν μία εξαιρετική επιλογή για να συνεχίσω της καριέρα μου. Έχω μεγάλη όρεξη για δουλειά και πιστεύω ότι με την καθοδήγηση του νέου μου προπονητή και τη συνεργασία μου με τους νέους μου συμπαίκτες θα εξελιχθώ ως αθλητής».

Μιλώντας για τους στόχους της νέας περιόδου ο Φροίξος Κωτσάκης επισήμανε: «Βασικός στόχος μας είναι παίξουμε καλό βόλεϊ και να διατηρήσουμε την Κηφισιά σε υψηλό επίπεδο. Το πρωτάθλημα παρά τον κορωνοϊο θα είναι δυνατό και πιστεύω ότι έχουμε τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε μία θέση στην πρώτη τετράδα της Volley League».