Ολυμπιακός: Μαζεύει τα κομμάτια του, το κλάμα του Χουσάι

Η επόμενη μέρα της ήττας 3-0 από τον Παναθηναϊκό βρήκε τον Ολυμπιακό να μετρά τις πληγές του, αν και η μαγνητική που υποβλήθηκε ο Μίχαλ Φίνγκερ έδειξε ότι δεν είναι σοβαρός ο τραυματισμός του... Το κλάμα του Χουσάι

Ολυμπιακός: Μαζεύει τα κομμάτια του, το κλάμα του Χουσάι

Μια απλή κάκωση έδειξε η μαγνητική και είναι πλέον στη διάθεση του Τσέχου να εμφανιστεί την Κυριακή στην εξάδα του Ολυμπιακού, αν και ο Ασπιώτης ήταν σαφώς καλύτερος του.

Volleyleague: Πώς έχασε ο Ολυμπιακός, πώς κέρδισε ο Παναθηναϊκός

Κατά τα άλλα αναρρώνει ο Γκέργκι που είχε θλάση στους κοιλιακούς, ενώ δεν αποκλείεται να παίξει και ο Ριζόπουλος, που είναι απείρως καλύτερος του Χουσάι στην υποδοχή και θα έχει περισσότερες από 3 εύστοχες επιθέσεις, σε 15 προσπάθειες.

Ο Γκασμάν Χουσάι κάρφωνε πάνω από τα μπλοκ κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος, αλλά μετά την πανδημία επέστρεψε στην Ελλάδα υπέρβαρος και δεν μπορεί να πηδήξει ούτε… χαρτοπετσέτα.

«Έργο» Μουνιόθ ο πρώτος τελικός Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 0-3!

Φυσικά ότι σε ένα μήνα προετοιμασίας για το φάιναλ φορ δεν κατάφερε να επανέλθει έστω και σε υποφερτά επίπεδα δεν βαραίνει μόνο τον ίδιο, αλλά και τον Φερνάντο Μουνιόθ. Ο Αλβανός είναι φιλότιμο παιδί, πρέπει να το έριξε όμως στο…σορολόπ, κατα την παραμονή του στην πατρίδα του και μετά το τέλος του αγώνα έβαλε τα κλάμματα!

Σε περίοδο ανάρρωσης βρίσκεται και ο Άκης Ασπιώτης, που έκανε εγχείρηση σκωληκοειδίτιδας και ήταν θαύμα που άντεξε δυο σετ, αν και έχασε πολλές προπονήσεις στην αρχή της προετοιμασίας.