«Έργο» Μουνιόθ ο πρώτος τελικός Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 0-3!

Όταν ένας παίκτης δεν αποδίδει αντικαθίσταται, αλλά όταν όλη η ομάδα δεν παίζει καλά φταίει ο προπονητής και ουδείς άλλος. Δείτε τα στατιστικά των παικτών του Ολυμπιακού, συγκριτικά με του Παναθηναϊκού και θα καταλάβετε πως ήρθε το 0-3. Ήταν έργο Μουνιόθ!

«Έργο» Μουνιόθ ο πρώτος τελικός Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 0-3!

Ο Κουμεντάκης είχε 3/17 επιθέσεις(18%) με 2 λάθη και 4 φορές δέχθηκε μπλοκ. Ο Χουσάι 3/15(20%) με 4 λάθη και δεχόμενο 3 μπλοκ. Δεν μπορείς να κερδίσεις με 6/32 επιθέσεις των ακραίων σου. Στην υποδοχή ουδείς είχε έστω και μια τέλεια. Και οι δυο είχαν 0% στις τέλειες υποδοχές, ο πρώτος 17% καλές και ο δεύτερος 10%.Από την άλλη. Ο Τσάτσιτς είχε 11/20(55%) και ο Ανδρεόπουλος 5/12(42%).

Volleyleague: Πώς έχασε ο Ολυμπιακός, πώς κέρδισε ο Παναθηναϊκός

Να πάμε και στους κεντρικούς, που η δουλειά τους είναι το μπλοκ. Ο Πετρέας δεν έκανε ούτε ένα μπλοκ και ο Βουλκίδης μόλις ένα. Αντίθετα ο Ραγκέλ είχε 5 μπλοκ και ο Πελεκούδας 2, ενώ τα συνολικά μπλοκ ήταν 4-13! Ο Ραγκέλ έμοιαζε με ημίθεο, με 9/14 επιθέσεις(64%) και δεν κόπηκε ούτε μια φορά. Και παρόλα αυτά ο Μουνιόθ κρατούσε στον πάγκο τον κορυφαίο μπλοκέρ του πρωταθλήματος, τον Ανδρέα Ανδρεάδη! Ο Ισπανός τα έχει χαμένα και δεν είναι τυχαίο ότι έκανε αλλαγή τον Χουσάι με τον Κουμεντάκη στο 24-19 του τρίτου σετ!

Ολυμπιακός: Μαζεύει τα κομμάτια του, το κλάμα του Χουσάι

Και να τελειώσουμε με τους διαγώνιους. Ο Ράπτης ήταν υπερηχητικός με 12/21(57%), 3 μπλοκ, 2 άσους, ενώ ο Φίνγκερ έφυγε με 4/9, δεχόμενος 2 μπλοκ! Καλά… που τραυματίσθηκε και μπήκε ο Ασπιώτης με 9/17(53%), αν και προερχόμενος από εγχείριση σκωληκοειδίτιδας!

Και το πιο εκπληκτικό; Οι ακραίοι του Παναθηναϊκού κατά 80% καρφώνουν διαγώνια και οι ακραίοι του Ολυμπιακού κλείνουν την ευθεία πηδώντας δίπλα στην αντένα...