Euro 2020: Ο Φρανκ Ντε Μπουρ για τα νοκ παιχνίδια

Ο Φρανκ Ντε Μπουρ έμεινε ευχαριστημένος από τη νίκη επί της Αυστρίας και την πρόκριση της Ολλανδίας στην επόμενη φάση, ωστόσο περιμένει βελτίωση στα νοκ άουτ παιχνίδια του Euro.

Euro 2020: Ο Φρανκ Ντε Μπουρ για τα νοκ παιχνίδια

Η Ολλανδία νίκησε την Αυστρία με 2-0 με γκολ των Ντεπάι (11' πέναλτι) και Ντάμφρις (67') και πέρασε στους «16» της διοργάνωσης

Η Ολλανδία είναι αυτή που εξασφάλισε το εισιτήριο για τους «16» του EURO 2020, καθώς στο παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα», στο Άμστερνταμ, νίκησε την Αυστρία με 2-0.

EURO 2020: Ολλανδία - Αυστρία 2-0: Σφράγισε το εισιτήριο η Ολλανδία (highlights)

Ο προπονητής της Εθνικής Ολλανδίας Φρανκ Nτε Μπουρ τόνισε πως χρειάζεται βελτίωση για τα ματς των νοκ άουτ αν και όπως είπε έμεινε ικανοποιημένος από την αμυντική συμπεριφορά σε σχέση με το ματς κόντρα στην Ουκρανία. Στάθηκε και στην καλή κυκλοφορία της μπάλας ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας της Ολλανδίας.

Το πανόραμα του Euro 2020 (Πρόγραμμα, αποτελέσματα, βαθμολογίες)

«Είναι καλό που προκριθήκαμε στην επόμενη φάση, είμαι ικανοποιημένος, αλλά πρέπει να βελτιώσουμε πολλά στοιχεία του παιχνιδιού μας. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι με την Αυστρία, παίξαμε καλύτερο στο αμυντικό τομέα, σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην Ουκρανία. Κυκλοφορήσαμε καλύτερα την μπάλα, ήταν μία καλή εμφάνιση που μας δίνει αυτοπεποίθηση», τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας της Ολλανδίας, Φρανκ Ντε Μπουρ.