Κερδίζουν άνετα οι «Πολίτες»!

Ματιές στην Premier League και μία πρόταση από το κουπόνι της Δευτέρας (22/6). 

Κερδίζουν άνετα οι «Πολίτες»!

Mε νίκη επέστρεψε η Μάντσεστερ Σίτι στην αγωνιστική δράση, καθώς επικράτησε με 3-0 της Άρσεναλ την περασμένη Τετάρτη φανερώνοντας την αγωνιστική της ανωτερότητα παρόλο που, ουσιαστικά, έχει ξεμείνει από κίνητρο στο πρωτάθλημα. Το στάτους της στην τετράδα δεν απειλείται, όμως το κατά πόσο θα συμμετάσχει στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ θα αποφασιστεί εκτός του αγωνιστικού χώρου (τιμωρήθηκε από την UEFA, εκκρεμεί η έφεση που κατέθεσε στο CAS). Βέβαια στο καλεντάρι της υπάρχουν και άλλες διοργανώσεις στις οποίες θα επιδιώξει να φτάσει ως το τέλος του δρόμου.

Χωρίς άγχος αναμένεται να κυλήσει το φινάλε της σεζόν και για τη Μπέρνλι καθώς, με τους 39 πόντους που έχει συγκεντρώσει, πρακτικά σώθηκε, ενώ φαντάζει δύσκολο να ψάξει για το κάτι παραπάνω, αφού ο ανταγωνισμός για την Ευρώπη είναι έντονος, με το ταβάνι της να είναι ένα πλασάρισμα στην πρώτη δεκάδα της βαθμολογίας. Πριν από τη διακοπή είχε χτίσει ένα αήττητο σερί επτά αγώνων (4-3-0), ενώ αναδείχθηκε νικήτρια και στις 4 από τις 8 τελευταίες εξόδους της (4-1-3).

Χωρίς άμεση ανάγκη βαθμών αμφότερες, φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι θα αδιαφορήσουν, ίσα-ίσα που θα κυνηγήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα για τους δικούς της λόγους η κάθε μία. Σε ικανοποιητική αγωνιστική κατάσταση έδειξε να βρίσκεται η Σίτι την Τετάρτη, εννοείται πως αποτελεί το αδιαφιλονίκητο φαβορί για να φτάσει στην επικράτηση απέναντι σε μια σκληροτράχηλη, πλην όμως υποδεέστερη αγωνιστικά, αντίπαλο.

Ένα γκολ νωρίς θα βοηθήσουν τα πράγματα να δούμε έναν πιο ανοιχτό αγώνα. Ποντάρισμα στον άσο με συνδυασμό το όβερ 3.5.
Πρόταση
Μάντσεστερ Σίτι – Μπέρνλι 1 και όβερ 3.5 (1.97