Γκολ και θέαμα στο «Έτιχαντ»!

Η Premier League επιστρέφει και εμείς θα ποντάρουμε στα γκολ. Μία πρόταση από το κουπόνι της Τετάρτης (17/6)

Γκολ και θέαμα στο «Έτιχαντ»!

Στη δράση επιστρέφει η Πρέμιερ Λιγκ, με δύο αναμετρήσεις. Εκείνη του Μάντσεστερ με την τοπική και Σίτι και την Άρσεναλ ξεχωρίζει, αφού ο Μικέλ Αρτέτα, 4 μήνες μετά την αποχώρηση του, γυρίζει στο «Έτιχαντ». Τελευταίο ματς των γηπεδούχων, αυτό με την Γιουνάιτεντ όπου και ηττήθηκαν για έβδομη φορά φέτος (2-0).

Παρότι το πρωτάθλημα έχει χαθεί από καιρό, η ομάδα του Πεπ Γκουαρντίολα δεν μπορεί να επαναπαυθεί, καθώς διεκδικεί ακόμα το Τσάμπιονς Λιγκ και το Κύπελλο. Απόψε κόντρα στην Άρσεναλ θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και να πραγματοποιήσει μία εμφάνιση που θα αποτελέσει «οδηγό» ενόψει του επερχόμενου επαναληπτικού με τη Ρεάλ Μαδρίτη.

Οι Λονδρέζοι είναι αήττητοι στην Πρέμιερ Λιγκ μέσα στο 2020. Παραμένει κοντά στις ευρωπαϊκές θέσεις, ούσα στο -3 από την 7η Σέφιλντ και στο -8 από την πολυπόθητη τετράδα. Το έργο της απόψε κόντρα στην περσινή πρωταθλήτρια θα είναι τρομερά δύσκολο, ωστόσο αν θέλει να μείνει κοντά στους αντιπάλους της για την Ευρώπη, πρέπει να βρει βαθμούς και σε τέτοια παιχνίδια.

Η παράδοση δείχνει Σίτι αφού αριθμεί έξι σερί νίκες, ωστόσο θα αποφύγουμε τα σημεία. Οι δύο ομάδες αναμένεται να προσφέρουν γκολ και θέαμα και εμείς θα ποντάρουμε στο 4-6 που πληρώνει και καλά!.
ΠΡΟΤΑΣΗ
Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ 4-6 (2.09)