Κερδίζει και προκρίνεται η Σάντερλαντ!

Για το Λιγκ Τρόφι στην Αγγλία, η Σκάνθορπ υποδέχεται την Σάντερλαντ, που χρειάζεται μόνο νίκη για να προκριθεί στον επόμενο γύρο.

Κερδίζει και προκρίνεται η Σάντερλαντ!

Η Σκάνθορπ είναι ομάδα που αγωνίζεται στην Λιγκ 2 λή αλλιώς στην τέταρτη τη τάξει κατηγορία και δίνει μάχη για να κρατηθεί πάνω από την γραμμή υποβιβασμού. Εκεί έχουν ρίξει το βάρος οι επιτελείς της, δημόσια τουλάχιστον δεν γίνεται λόγος για πορεία σε μια παράπλευρη διοργάνωση όπως είναι το Λιγκ Τρόφι. Θεωρητικά πάντως έχει το πάνω χέρι στο ζευγάρι αφού της αρκεί η ισοπαλία για να προκριθεί στην επόμενη φάση.

Από την άλλη πλευρά η Σάντερλαντ αγωνίζεται μια κατηγορία παραπάνω, στην Λιγκ 1 και φυσικά στοχεύει στην άνοδο στην Τσάμπιονσιπ. Τεράστιο μέγεθος για να ταλανίζεται τόσο χαμηλά, έχει κάνει και φέτος μεγάλη επένδυση ενισχύοντας το ρόστερ της και θέλει πάση δυνάμει να ανέβει. Παράλληλα δεν αφήνει καμία από τις άλλες διοργανώσεις, ακόμα και το Λίγκ Τρόφι, αφού θέλει με επιτυχίες εκεί να κρατήσει ζεστούς τους φίλους της. Μόνο νίκη θέλει η Σάντερλαντ για να προκριθεί και μπορεί να την κατακτήσει. Για σούπερ απόδοση επιλέγουμε και το διπλό από ημίχρονο !

ΠΡΟΤΑΣΗ

Σκάνθορπ-Σάντερλαντ (21.45) 2 (1.70) ή 2 ημίχρονο/2 τελικό (2.45)

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας