Πληρώνουν οι Ελπίδες της Σερβίας!

Σε αγώνα για τον πέμπτο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ-21, η Βουλγαρία θα υποδεχθεί την Σερβία που θα παραταχθεί με νέο προπονητή στον πάγκο, στη Σόφια.

Πληρώνουν οι Ελπίδες της Σερβίας!

Εκεί όπου η Βουλγαρία θα επιδιώξει με όπλο την αξιόπιστη αμυντική λειτουργία που τη χαρακτηρίζει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και να κατακτήσει την πρώτη εντός έδρας νίκη.
Ο προπονητής Αλεξάνταρ Ντιμιτρόφ στηρίζεται κυρίως σε παίκτες από το εγχώριο πρωτάθλημα. Λείπουν τα αστέρια και η ιδιαίτερη ποιότητα στο ρόστερ, αλλά υπάρχει καλή χημεία και μαχητικό πνεύμα από τα μικρά «λιοντάρια».

Η Σερβία ξεκίνησε με μεγάλες προσδοκίες τη συμμετοχή της στον όμιλο, αλλά στα πρώτα δύο ματς μέτρησε μόνο έναν πόντο. Αυτός ήταν ο λόγος που απολύθηκε ο Νέναντ Μιλοβάνοβιτς και στην θέση του ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Ίλια Στόλιτσα, μέχρι πρότινος κόουτς της Σλοβένικης Ολίμπια Λιουμπλιάνα. Προβληματική στο σκοράρισμα η Σερβία, αν και δημιούργησε φάσεις για να βάλει γκολ και στα δύο παιχνίδια τις οποίες σπατάλησε. Θα επιδιώξει να μην τριτώσει το κακό στο Βαλκανικό ντέρμπι. Πλήθος λεγεωνάριων στο ρόστερ, ανάμεσά τους και ο στόπερ Μάρκοβιτς του Ολυμπιακού. Νέος προπονητής, διαφορά ποιότητας, αξίζει το χρυσοπληρωμένο διπλό της Σερβίας !

ΠΡΟΤΑΣΗ
Κ21 Βουλγαρία-Κ21 Σερβία (19.00) 2 (2.45)