Γκολ στο Μαυροβούνιο!

Σε αγώνα για τον έκτο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ-21, που θα γίνει στην πρωτεύουσα του Μαυροβούνιου, Ποντγκόριτσα, η τοπική ομάδα υποδέχεται την Βόρεια Μακεδονία.

Γκολ στο Μαυροβούνιο!

Το Μαυροβούνιο κουβαλά την εντός έδρας ήττα της πρεμιέρας με το Καζακστάν και σε έναν όμιλο λεπτών ισορροπιών πίσω από την πανίσχυρη Ισπανία, κάθε γκέλα μετρά διπλά. Για την ώρα είναι στο μείον σε σχέση με τον αρχικό προγραμματισμό, θέλει οπωσδήποτε νίκη στο Βαλκανικό ντέρμπι. Ο προπονητής Μίοντραγκ Βούκοτιτς υπολογίζει σε οκτώ παίκτες που αγωνίζονται σε συλλόγους του εξωτερικού.

Εξαιρετικό ήταν το ξεκίνημα της Βόρειας Μακεδονίας που μπήκε στον όμιλο με πάταγο. Προφανώς τα Νησιά Φερόε (7-1) δεν είναι αντίπαλος υψηλού επιπέδου, αλλά ακόμα και έτσι τα επτά γκολ που πέτυχαν οι παίκτες του Μπλαγκόγια Μιλέφσκι προκάλεσαν αίσθηση. Το επίπεδο του ρόστερ της Βόρειας Μακεδονίας είναι ιδιαίτερα ανεβασμένο. Οι 14 από τους 23 παίκτες αγωνίζονται εκτός των συνόρων. Και οι δύο ομάδες σκοράρουν, θα επιλέξουμε παιχνίδι με γκολ !

ΠΡΟΤΑΣΗ
Κ21 Μαυροβούνιο-Κ21 Βόρεια Μακεδονία (18.00) Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ (2.15)