Πάρτι θα κάνει η Λιντς!

Το περασμένο Σάββατο η Στόουκ υποδέχθηκε στο πρωτάθλημα της  Τσάμπιονσιπ την Λιντς, όπου και διαπιστώθηκε η διαφορά κλάσης των δύο ομάδων.

Πάρτι θα κάνει η Λιντς!

Η Λιντς θριάμβευσε εκτός έδρας με 3-0 και παρέμεινε στην κορυφή της κατάταξης με τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία σε πέντε ματς. Τώρα το ζευγάρι αλλάζει έδρα και η Λιντς υποδέχεται στο «Έλαντ Ρόουντ» την Στόουκ, αυτήν την φορά για το Λιγκ Καπ ή με τη χορηγική του ονομασία πλέον, Καραμπάο Καπ.

Δεν είναι ομάδα που αφήνει τέτοιες διοργανώσεις η Λιντς. Κουβαλά βαριά φανέλα, θέλει να προχωρήσει και να αντιμετωπίσει κλαμπ της Πρέμιερ Λιγκ για να «φτιάξει» τον κόσμο της και παράλληλα να υπενθυμίσει πως μετρά αντίστροφα για τη δική της επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια.

Από την άλλη πλευρά η Στόουκ περνά δύσκολες στιγμές. Όλο και πιο κάτω κατεβαίνουν οι «Πότερς» που προ διετίας αγωνίζονταν στην Πρέμιερ Λιγκ αλλά του χρόνου μάλλον θα βρίσκονται στην τρίτη κατηγορία.

Ανερμάτιστη ομάδα, ένας πόντος σε πέντε ματς ο απολογισμός στο πρωτάθλημα, κανένα ενδιαφέρον για το Λιγκ Καπ. Να η ευκαιρία για την Λιντς για μια ακόμα εύκολη νίκη, ακόμα και από ημίχρονο!

Πρόταση

Λιντς-Στόουκ (21.45): 1 (1.55) ή 1ημίχρονο/1τελικό (2.25).