Μπαρτζώκας: «Να παίζουμε με σεβασμό στον κόσμο μας»

Όσα είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τον Προμηθέα στην Πάτρα.

Μπαρτζώκας: «Να παίζουμε με σεβασμό στον κόσμο μας»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού στην Πάτρα απέναντι στον Προμηθέα με 85-45 για την Stoiximan Greek Basketball League.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Δεν έχω να πω πολλά πράγματα για το παιχνίδι. Ο Προμηθέας είχε ελλείψεις σήμερα και αναγκάστηκε για αρκετό χρονικό διάστημα να παίξει με νεαρούς παίκτες, με μικρά παιδιά. Είπα λοιπόν στην ομάδα μας, με εξαίρεση το πρώτο ημίχρονο στο οποίο σε γενικές γραμμές δεν τρέχαμε και δεν εκτελούσαμε με ταχύτητα σε τίποτα, να προσπαθήσουμε να το κάνουμε και να παίξουμε με σεβασμό για τον κόσμο της ομάδας.

Περιμένουν μια φορά τον χρόνο, όταν έρχεται στην Δυτική Πελοπόννησο ο Ολυμπιακός ή στα Γιάννενα ή οπουδήποτε πηγαίνουμε, πρέπει να παίζουμε σοβαρά για αυτούς. Αλλά και για τα παιδιά που έπαιξαν στο τέλος, να σεβαστούμε όπως πρέπει να παίζουμε, χωρίς να υποτιμήσουμε κανέναν. Νομίζω ότι ένα παιχνίδι 40 πόντων δεν επιδέχεται περισσότερης κριτικής. Καλή συνέχεια στον Προμηθέα στις εγχώριες και διεθνείς του υποχρεώσεις».



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110