Η 11άδα της Καλαμάτας για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό
Οι επιλογές του Παναγιώτη Χριστοφιλέα για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Η Καλαμάτα μετά τις μεγάλες νίκες απέναντι σε ΠΑΟΚ (3-1) και ΟΦΗ (4-3), δοκιμάζεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» με στόχο να δείξει ανταγωνιστικό πρόσωπο απέναντι στον Ολυμπιακό.
Στο παιχνίδι με τους Ερυθρόλευκους ο προπονητής της Μαύρης Θύελλας, Παναγιώτης Χριστοφιλέας, παρατάσσει την ομάδα του με τον Βασίλιεβιτς κάτω από τα δοκάρια και τους Καλουτσικίδη, Στρούγγη, Ροντρίγκεζ και Χατζηθεοδωρίδη στην άμυνα.
Στα χαφ θα είναι οι Πινέιρο και Καρεάσο, με τον Σίγκουρντσον μπροστά τους, τους Βάργκας και Μορέιρα στα δυο άκρα και τον Κουρμινόφσκι στην επίθεση.
Υπενθυμίζουμε ότι ο τεχνικός της Καλαμάτας δεν υπολογίζει για το σημερινό παιχνίδι στους Αλόνσο, Ντιαρά που δηλώθηκαν να εκτίσουν την ποινή τους λόγω κίτρινων καρτών και στους δανεικούς από τον Ολυμπιακό: Λιατσικούρα και Χάμζα.
Η ενδεκάδα της Καλαμάτας: Βασίλιεβιτς, Καλουτσικίδης, Στρούγγης, Ροντρίγκεζ, Χατζηθεοδωρίδης, Πινέιρο, Καρεάσο, Σίγκουρντσον, Βάργκας, Μορέιρα, Κουρμινόφσκι.
Στον πάγκο οι: Γκέλιος, Πέρεθ, Μαρτίν, Κατάλντι, Μπολίβαρ, Μιράντα, Παναγιώτου, Γκίνης, Μπακαγιόκο, Ιγκνιάτοβιτς, Μπονέτο, Γκεσάν.