Τρένο η Αλκμάαρ, περνάει από την έδρα της νεόκοπης Μάριουπολ!

Στον πρώτο από τους δύο αγώνες του τρίτου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ, η νεόκοπη Μάριουπολ υποδέχεται την ποιοτική και φορμαρισμένη Αλκμάαρ.

Τρένο η Αλκμάαρ, περνάει από την έδρα της νεόκοπης Μάριουπολ!

Η Μάριουπολ είναι ανερχόμενη δύναμη στο ποδόσφαιρο της Ουκρανίας, την περασμένη περίοδο κατέκτησε την τέταρτη θέση και χάρη στην υψηλή κατάταξη της χώρας της στην κατάταξη της UEFA ξεκινά τώρα τις Ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις. Σε αυτό το επίπεδο ωστόσο δεν παύει να αποτελεί ένα μικρομεσαίο μέγεθος που δύσκολα θα τα βγάλει πέρα με εμπειρότερους αντιπάλους. Στο πρωτάθλημα ξεκίνησε με μία νίκη και μία ήττα. Ομάδα που βάζει και δέχεται γκολ με ευκολία.

Από την άλλη πλευρά η Αλκμάαρ έστειλε τους αναγνώστες του fosonline.gr την περασμένη εβδομάδα στο ταμείο, όταν έκανε πάρτι στον προηγούμενο γύρο στην έδρα της Χάκεν. Τα τρία γκολ που έριξε εκεί ακολούθησαν άλλα τέσσερα στην πρεμιέρα του Ολλανδικού πρωταθλήματος με την Φορτούνα Σιτάρντ. Με φόρα, ψυχολογία, αλλά και δεδομένη ποιότητα, η Αλκμάαρ είναι σε θέση να καθαρίσει την πρόκριση από το πρώτο ματς. Επιλέγουμε το διπλό, ακόμα και το διπλό από ημίχρονο!

Πρόταση
Μάριουπολ - Αλκμάαρ (20.00): 2 (1.70) ή 2 ημίχρονο / 2 τελικό (2.50)