Νίκη τίτλου η Σίτι, θέλει να ξεσπάσει η Μίλαν

Οι αναμετρήσεις που ξεχωρίζουν από το κουπόνι της Δευτέρας (6/5).

Νίκη τίτλου η Σίτι, θέλει να ξεσπάσει η Μίλαν

Μάντσεστερ Σίτι-Λέστερ ( 22:00 ΟΤΕ Sport 1)

Οι δύο ομάδες βρίσκονται αντιμέτωπες για την 37η αγωνιστική της Premier League.

Η Μάντσεστερ Σίτι θέλει νίκη για να ανέβει και πάλι στην κορυφή του πρωταθλήματος, μετά τη νίκη της Λίβερπουλ επί της Νιούκαστλ. Την προηγούμενη αγωνιστική νίκησε την Μπέρνλι με 1-0 εκτός έδρας, ωστόσο φαινόταν σαν να έπαιζε εντός, καθώς οι γηπεδούχοι είχαν μόλις δύο τελικές εκτός στόχου, ενώ οι «πολίτες» είχαν 11, με τις 7 να βρίσουν στόχο. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν υπολογίζει στον τραυματία Κέβιν Ντε Μπρόινε, ενώ αμφίβολος είναι ο Φερναντίνιο.

Η Λέστερ δεν προλαβαίνει την Ευρώπη, καθώς σε περίπτωση ισοβαθμίας με την Γουλβς, υπερτερούν οι «λύκοι» στα μεταξύ τους παιχνίδια. Την προηγούμενη αγωνιστική νίκησε με 3-0 την Άρσεναλ εντός έδρας, μη αφήνοντας τους Λονδρέζους να δημιουργήσουν πολλές ευκαιρίες, ενώ μέχρι το 86ο λεπτό το σκορ ήταν ακόμα 1-0. Ο Μπρένταν Ρότζερς δεν υπολογίζει μονάχα στον τραυματία Ντάνιελ Απαρτέι.

Η Σίτι είναι ξεκάθαρο φαβορί, ωστόσο για υψηλότερη απόδοση μπορούμε να επιλέξουμε τη νίκη των γηπεδούχων με over 3.5.

Μίλαν-Μπολόνια (21:30 Novasports 1)

Οι δύο ομάδες βρίσκονται αντιμέτωπες για την 35η αγωνιστική της Serie A.

Η Μίλαν έχει μόλις μία νίκη στα τελευταία εφτά παιχνίδια της για το πρωτάθλημα και πλέον βρίσκεται στην 7η θέση, έναν βαθμό πίσω από το 6η. Την προηγούμενη αγωνιστική έχασε εκτός έδρας από το Τορίνο με 2-0 έχοντας περισσότερες ευκαιρίες για γκολ, ωστόσο προδόθηκε από την άμυνά της. Ο Τζενάρο Γκατούζο δεν υπολογίζει στους τραυματίες Τζιάκομο Μποναβεντούρα,Ντάβιντε Καλάμπρια και Ματία Καλντάρα, ενώ είναι τιμωρημένος ο Αλέσιο Ρομανιόλι.

Η Μπολόνια βρίσκεται πέντε βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και με παιχνίδι λιγότερο, ωστόσο έχει δύσκολο πρόγραμμα μέχρι το τέλος, καθώς θα αντιμετωπίσει τις Λάτσιο και Νάπολι. Την προηγούμενη αγωνιστική νίκησε την Έμπολι με 3-1 εντός έδρας και ενώ στο πρώτο ημίχρονο βρισκόταν πίσω στο σκορ, κατάφερε να σφραγίσει τη νίκη στο 95'. Ο Σίνιτσα Μιχαΐλοβιτς δεν υπολογίζει στον τραυματία Φεντερίκο Ματιέλο και τους τιμωρημένους Ιμπραχίμα Εμπαγιέ και Ρομπέρτο Σοριάνο.

Η Μίλαν βρίσκεται σε κακό φεγγάρι και ήρθε η ώρα να ξεσπάσει, οπότε θα επιλέξουμε νίκη της από το ημίχρονο.

Συνοπτικά:

Μάντσεστερ Σίτι-Λέστερ: 1 & over 3.5 (1.88)

Μίλαν-Μπολόνια: 1ημ./1τελ. (2.30)