Οι γηπεδούχοι τον πρώτο λόγο, σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

Τα παιχνίδια που ξεχωρίζουν στο σημερινό (24/04) κουπόνι του στοιχήματος. 

Οι γηπεδούχοι τον πρώτο λόγο, σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μάντσεστερ Σίτι (22:00 Cosmote TV)

Tο Μάντσεστερ φοράει απόψε τα καλά του για να υποδεχθεί το μεγάλο ντέρμπι της πόλης, ανάμεσα σε Γιουνάιτεντ και Σίτι. Οι δύο ομάδες καίγονται για τους 3 βαθμούς, καθώς οι φιλοξενούμενοι με νίκη περνάνε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ενώ παράλληλα οι γηπεδούχοι με νίκη θα πιάσουν στην 3η θέση την Τότεναμ και την Τσέλσι. Παιχνίδι δύσκολο και σκληρό αναμένουμε, ωστόσο ποτέ δεν λείπει το θέαμα. Μιλάμε για δύο ομάδες «μύθους» που έχουν αφήσει τη δική τους ιστορία στα αγγλικά γήπεδα. Τα τελευταία χρόνια η Σίτι έχει το πάνω χέρι στις αναμετρήσεις που γίνονται στο «Θέατρο των Ονείρων», αυτό όμως δεν σημαίνει τίποτα. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Οι «κόκκινοι διάβολοι» θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα μετά την συντριπτική ήττα από την Έβερτον του Μάρκο Σίλβα με 4-0. Θεωρώ πως οι «πολίτες» αν και είναι το στοιχηματικό φαβορί, δεν θα έχουν τόσο εύκολο έργο. Η ισοπαλία έχει μία πολλή καλή απόδοση και εκεί θα στοιχηματίσουμε. Επίσης μεγάλη έως τεράστια απόδοση θα λέγαμε έχει και η νίκη της Γιουνάιτεντ.

Μπασκόνια-ΤΣΣΚΑ (21:30 NovaSports)

Η Μπασκόνια αντιμετωπίζει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο τρίτο αγώνα των Play-off της Euroleague. Η σειρά είναι στο 1-1 με τις δύο ομάδες να μάχονται για την νίκη για να πάρουν προβάδισμα στην σειρά.
Η ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς έκανε το break στον δεύτερο αγώνα (68-78) με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Βενσάν Πουαριέ οποίος σε 21 λεπτά συμμετοχής σημείωσε 14 πόντους χωρίς να αστοχήσει σε σουτ (6/6 δίποντα, 2/2 βολές), πήρε 15 ριμπάουντ, έκλεψε 4 φορές την μπάλα, έκανε 1 τάπα, υπέπεσε σε 4 λάθη και συγκέντρωσε 32 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης της διοργάνωσης. Η ομάδα του Ιτούδη έχει τα όπλα για να τελειώσει την σειρά στην Βιτόρια αλλά η Μπασκόνια θέλει μπροστά στον κόσμο της να κάνει την έκπληξη και να κάνει το 2-1. Θα ποντάρουμε στην νίκη των γηπεδούχων, καθώς έχουν μπροστά τους μία τεράστια ευκαιρία τη φετινή σεζόν για διάκριση.

Συνοπτικά:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μάντσεστερ Σίτι: Χ (4,60) ή 1 (7.00)

Μπασκόνια-ΤΣΣΚΑ Μόσχας: 1 (2,25)