Νίκες με στόχο την τέταρτη θέση

Οι αναμετρήσεις που ξεχωρίζουν από το κουπόνι της Δευτέρας (8/4)

Νίκες με στόχο την τέταρτη θέση

Ατρόμητος-Απόλλων Σμύρνης ( 19:00 Ertsports)

Οι δύο ομάδες βρίσκονται αντιμέτωπες για την 27η αγωνιστική της Super League.

Ο Ατρόμητος θέλει να σταματήσει το σερί των τριών ηττών και να ξεφύγει από τον Άρη, ο οποίος τον έχει φτάσει στην βαθμολογία, με τον Απόλλωνα να φαντάζει ο τέλειος αντίπαλος αυτή τη στιγμή για να ανέβει ξανά το ηθικό των παικτών.Την προηγούμενη αγωνιστική δέχθηκε την ανατροπή από τον Ολυμπιακό εκτός έδρας και έχασε με 2-1. Στο πρώτο ημίχρονο είχε τους ερυθρόλευκους στα μέτρα του και άνοιξε το σκορ στο 30’, όμως στο δεύτερο μισό ο Ολυμπιακός πήρε τα πάνω του και δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να κάνει την ανατροπή.Ο Νταμίρ Κάναντι συμπεριέλαβε όλους τους παίκτες στην αποστολή, εκτός του βραζιλιάνου αμυντικού μέσου, Μάντσον, ο οποίος είναι τιμωρημένος.

Ο Απόλλων Σμύρνης έχει υποβιβαστεί εδώ και αρκετό καιρό και παίζει απλά για να παίξει, αφού δεν έχει κάποιο κίνητρο.Την προηγούμενη αγωνιστική έχασε εντός έδρας από τον Παναθηναϊκό 3-1, χωρίς να δείξει ανταγωνιστικό πρόσωπο, ωστόσο κατάφερε να μειώσει σε 2-1 με τον Βαφέα στο 73’. Ο Λευτέρης Βελέντζας έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του εκτός του Μιχάλη Κύργια, καθώς ο 29χρονος στόπερ ταλαιπωρείται από οίδημα στους κοιλιακούς – προσαγωγούς.

Ο Ατρόμητος θέλει να ξεσπάσει και ο Απόλλων δεν μοιάζει να μπορεί να του σταθεί εμπόδιο στη διατήρηση της 4ης θέσης, οπότε θα επιλέξουμε τη νίκη των γηπεδούχων με πάνω από τρία γκολ.

Τσέλσι-Γουέστ Χαμ ( 21:30 Cosmotesports)

Οι δύο ομάδες βρίσκονται αντιμέτωπες για την 33η αγωνιστική της Premier League.

Η Τσέλσι βρίσκεται στην 5η θέση, με την Άρσεναλ να βρίσκεται από πάνω της σε ισοβαθμία και να διεκδικεί το τελευταίο εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League.Την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε με σχετική άνεση και χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα 3-0 της Μπράιτον στο «Στάμφορντ Μπριτζ», έχοντας «καθαρίσει» το παιχνίδι από το 63’.Ο Μαουρίτσιο Σάρι έχει όλους τους παίκτες διαθέσιμους, ενώ ο Μάρκος Αλόνσο παραμένει αμφίβολος.

Η Γουέστ Χαμ βρίσκεται στην 10η θέση και παρά την άστατη αγωνιστική της εικόνα, απέχει μόλις πέντε βαθμούς από την 7η θέση, που μπορεί να οδηγήσει στην Ευρώπη.Την προηγούμενη αγωνιστική έχασε εντός έδρας από την Έβερτον με 2-0, μοιάζοντας σαν φιλοξενούμενη έχοντας μόλις τρεις τελικές και μία στο στόχο, όλες στο πρώτο ημίχρονο.Ο Μάνουελ Πελεγκρίνι δεν υπολογίζει στους τραυματίες, Άντι Κάρολ, Αντρέι Γιαρμολένκο, Τζακ Γουίλσιρ, Κάρλος Σάντσεζ και Γουίνστον Ριντ.

Αν ακολουθήσουμε την πρόσφατη φόρμα των φιλοξενούμενων, οι οποίοι έχουν σκοράρει μόλις ένα γκολ στα τελευταία έξι εκτός έδρας παιχνίδια τους για το πρωτάθλημα, θα επιλέξουμε τη νίκη της Τσέλσι χωρίς να δεχθεί τέρμα.

Συνοπτικά:

Ατρόμητος-Απόλλων Σμύρνης: 1 & over 3.5 (2.25)

Τσέλσι-Γουέστ Χαμ: 1 & no goal (2.02)