Λίγα γκολ στο Λονδίνο, με διαφορά η Μίλαν

Τα παιχνίδια που ξεχωρίζουν από το σημερινό κουπόνι της Παρασκευής (22/2).

Λίγα γκολ στο Λονδίνο, με διαφορά η Μίλαν

Γουέστ Χαμ-Φούλαμ (21:45 Cosmote TV)

Οι δύο ομάδες αναμετρώνται στα πλαίσια της 27ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ.

Η Γουέστ Χαμ έχει μία νίκη στα τελευταία 5 παιχνίδια του πρωταθλήματος, ωστόσο απέχει 9 βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού και βρίσκεται στη 10η θέση. Την περασμένη αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας, ωστόσο το σκορ θα μπορούσε να είχε ξεφύγει για τους γηπεδούχους, οι οποίοι είχαν 25 τελικές. Εκτός παραμένουν οι μακροχρόνιοι τραυματίες Αντρέι Γιαρμολένκο, Τζακ Γουίλσιρ και Κάρλος Σάντσεζ, ενώ αμφόβολοι είναι οι Σαμίρ Νασρί και Φαμπιάν Μπαλμπουένα.

Η Φούλαμ δίνει μάχη για παραμείνει στην κατηγορία, καθώς βρίσκεται στην 19η θέση και είναι 8 βαθμούς μακριά από την θέση ασφαλείας. Στο προηγούμενο παιχνίδι υποδέχτηκε την φορμαρισμένη Μαν. Γιουνάιτεντ, από την οποία ηττήθηκε (0-3), ωστόσο είχαν ισάριθμες ευκαιρίες (15). Ο Ρανιέρι δεν θα έχει στη διάθεσή του τον αμυντικό Άλφι Μόουσον, ο οποίος είναι τραυματίας από τα τέλη του Δεκέμβρη.

Οι 4 από τις 5 τελευταίες αναμετρήσεις και των δύο ομάδων είχαν 2-3 γκολ, ενώ δεν αποκλείεται να συμβεί και απόψε.

Μίλαν-Έμπολι (21:30 Nova)

Οι δύο ομάδες αναμετρώνται στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής της Serie A.

Η Μίλαν έχει βρει και πάλι τον καλό της εαυτό και αυτό οφείλεται στον Κσίστοφ Πιάτεκ. Ο Πολωνός επιθετικός είχε 19 γκολ σε 21 παιχνίδια με τη φανέλα της Τζένοα, ενώ με τους Μιλανέζους έχει 6 γκολ σε 5 παιχνίδια. Η ομάδα του Γκατούζο βρίσκεται στην 4η θέση του πρωταθλήματος, που οδηγεί στους ομίλους του Champions League. Την περασμένη αγωνιστική, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, νίκησε την Αταλάντα (3-1) εκτός έδρας. Εκτός παραμένει ο Ζαπάτα και ο Μποναβεντούρα, ενώ ο Σούσο συμπλήρωσε κάρτες.

Η Έμπολι βρίσκεται 3 βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και το παιχνίδι με την Μίλαν δεν μοιάζει το ιδανικό για να μεγαλώσει την απόσταση. Την προηγούμενη αγωνιστική νίκησε με 3-0 την Σασουόλο στην έδρα της, χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα. Τα θετικά νέα για τον τεχνικό των "μπλε" Τζουζέπε Ιαχίνι, είναι πως θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Η Μίλαν αναμένεται να έχει το πάνω χέρι στην αναμέτρηση και με τον Πιάτεκ να είναι σε δαιμονιώδη φόρμα δεν αποκλείεται να πάρει μεγάλη έκταση το σκορ.

Συνοπτικά:

Γουέστ Χαμ-Φούλαμ: 2-3 γκολ (2.02)

Μίλαν-Έμπολι: 1 & over 2.5 (1.90)