Πολλά τα γκολ σε Λέστερ και Λίβερπουλ

Αναμένεται να παρακολουθήσουμε μεγάλη και συγκινητική αναμέτρηση στο Άνφιλντ όπως και στον αγώνα Λέστερ-Κάρντιφ. Στην Ιταλία, η Ρόμα θέλει να κάνει το 3 στα 4 στην έδρα της σκληροτράχηλης Πάρμα. 

Πολλά τα γκολ σε Λέστερ και Λίβερπουλ

Το ντέρμπι Λίβερπουλ-Άρσεναλ ξεχωρίζει ανάμεσα σε όλες τις αναμετρήσεις του σημερινού (Σάββατο, 29/12) κουπονιού. Επίσης, η Ρόμα θέλει να χτίσει ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά.

Πάρμα-Ρόμα (16:00, Novasports1)

Η Ρόμα επέστρεψε στις νίκες απέναντι στην Σασουόλο και έτσι έκανε το 2 στα 3 στην Serie A. Η θέση του Ντι Φραντσέσκο δεν είναι απόλυτα ασφαλής καθώς πρέπει να πάρει και τα επόμενα παιχνίδια για να αρχίζει να νιώθει πιο ήσυχος στον πάγκο των Ρωμαίων. Σήμερα απέναντι στην Πάρμα, η Ρόμα έχει την ευκαιρία να κερδίσει και να πάρει μεγάλη ψυχολογική κυρίως αλλά και βαθμολογική ανάσα. Η γηπεδούχος ομάδα, είναι ανταγωνιστική στην έδρα της αλλά η Ρόμα είναι πιο ποιοτική και έχει μεγαλύτερο κίνητρο για την νίκη. Συν τις άλλοις, μόλις μια φορά έχει καταφέρει να κερδίσει την Ρόμα η Πάρμα στα τελευταία 20 ματς απέναντι της σε όλες της διοργανώσεις.

Λέστερ-Κάρντιφ (17:00)

Η Λέστερ έστειλε στον "ψυχολόγο" την Μάντσεστερ Σίτι την προηγούμενη αγωνιστική επικρατώντας των «πολιτών» με 2-1 κάνοντας το δεύτερο συνεχόμενο "μπαμ" της αγωνιστικής. Είχε προηγηθεί η νίκη επί της Τσέλσι στο Λονδίνο και μετά από τις δύο τεράστιες νίκες της είναι απολύτως φυσιολογικό η ψυχολογία είναι στα ύψη. Τι γίνεται όμως σε αυτές τις περιπτώσεις...; Έρχεται κάποιος που δεν περιμένεις και σε επαναφέρει στα λογικά πλαίσια. Αυτός "ο κάποιος" μπορεί να είναι η σημερινή αντίπαλος της Λέστερ, η Κάρντιφ. Η Κάρντιφ βρίσκεται στην 17η θέση της Πρέμιερ Λιγκ και μετά από 7 ήττες σε 9 εκτός έδρας αγώνες ίσως να ήρθε η ώρα να πάρει κάποιο αποτέλεσμα. Αξίζει το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες που δίνεται σε απόδοση 1.85.

Λίβερπουλ-Άρσεναλ (19:30, Cosmote TV)

Η Λίβερπουλ έχει μπροστά της δύο αρκετά δύσκολα ματς που μπορεί να καθορίσουν την συνέχεια. Ο πρώτος αγώνας είναι απέναντι στην Άρσεναλ στο Άνφιλντ όπου η παράδοση είναι υπέρ των «ρεντς» στα τελευταία κυρίως χρόνια. Ωστόσο, η Άρσεναλ είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα και το έχει αποδείξει πολλές φορές την φετινή σεζόν. Στοιχηματικά ο άσος δεν αξίζει το ρίσκο με την απόδοση που δίνεται αλλά σε συνδυασμό με το Over 2,5 Goal είναι μια καλή επιλογή. Μιας και η Λίβερπουλ φαίνεται φέτος αν μη τι άλλο αποφασισμένη να κατακτήσει επιτέλους την Πρέμιερ Λιγκ.

Συνοπτικά:

Πάρμα-Ρόμα: 2 (1.60)

Λέστερ-Κάρντιφ: Γκολ-Γκολ (1.85)

Λίβερπουλ-Άρσεναλ: 1 & Όβερ (1.85)