«Περνάνε» Ολυμπιακός και Λάτσιο

Ντέρμπι σε Ιταλία και Ελλάδα, μεγάλα ματς και στην Αγγλία στο στοιχηματικό κουπόνι, σήμερα Κυριακή (25/11).

«Περνάνε» Ολυμπιακός και Λάτσιο

Σήμερα το κουπόνι του διαθέτει ωραίες αναμετρήσεις, ντέρμπι μικρότερης κλίμακας από ότι είχε χθες, Σάββατο, αλλά το ενδιαφέρον παραμένει στα ύψη. Πάμε αναλυτικά να δούμε μερικά από τα σημερινά ματς.

Serie A

Στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής στο Ιταλικό πρωτάθλημα, η Πάρμα υποδέχεται την Σασουόλο στο στάδιο «Ένιο Ταρντίνι». Οι γηπεδούχοι έχουν την ευκαιρία να προσπεράσουν την σημερινή αντίπαλο τους με νίκη και να φτάσουν σε απόσταση αναπνοής από τις ομάδες που διεκδικούν έξοδο στην Ευρώπη, ωστόσο η Σασουόλο δεν νομίζω πως θα αφήσει την Πάρμα να το πετύχει. Μάλιστα, πιστεύω πως οι φιλοξενούμενοι μιας και βρίσκονται σε φόρμα θα καταφέρουν να σκοράρουν και στο πρώτο ημίχρονο. Απόδοση 1,80.

Στην πιο σκληρή μάχη της αγωνιστικής, η Λάτσιο υποδέχεται την Μίλαν στο «Ολίμπικο». Οι γηπεδούχοι έχουν τρομερή παράδοση όταν φιλοξενούν την Μίλαν καθώς μετράνε μόλις μία ήττα στα τελευταία 9 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Η Λάτσιο έχει ηττηθεί φέτος από την Γιουβέντους, την Νάπολι, την Ίντερ και την Ρόμα και αν βάλουμε υπ όψιν μας τις απουσίες των «ροσονέρι» τότε η νίκη είναι μονόδρομος. Νίκη της Λάτσιο σε απόδοση 1,70.

Premier League

Μεγάλη αναμέτρηση στο Αγγλικό πρωτάθλημα, όπου στις 15:30 ξεκινάει το Μπόρνμουθ-Άρσεναλ. Η ομάδα του Έμερι δυσκολεύεται το τελευταίο διάστημα και έχει παραχωρήσει αρκετές ισοπαλίες κάτι που αναμένεται να συμβεί και σήμερα. Να δυσκολευτεί, κόντρα σε μία ομάδα που βρίσκεται στην 6η θέση της Premier League και μόλις τέσσερις βαθμούς κάτω από την σημερινή της αντίπαλο. Θα τα δώσει όλα η Μπορνμουθ και αν βάλουμε υπ όψιν μας την προϊστορία, τότε δύσκολα θα χάσει. Πρόταση 1Χ διπλή ευκαιρία σε συνδυασμό το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες που δίνεται σε απόδοση 1,90.

Super League

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι σε ένα άκρως κομβικό σημείο για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Στις 19:00 η έναρξη της αναμέτρησης με τους «ερυθρόλευκους» να μην έχουν άλλα περιθώρια απώλειας βαθμών. Επομένως, ο Ολυμπιακός θα μπει δυνατά για να διεκδικήσει την νίκη και έτσι θα πρέπει να κάνει γιατί ο Ατρόμητος δύσκολα θα δεχθεί γκολ στα τελευταία λεπτά του αγώνα όπως συνηθίζουν να πράττουν οι Πειραιώτες. Να σκοράρει ο Ολυμπιακός στο 1ο ημίχρονο σε απόδοση 1,95.

Συνοψίζοντας με:

Πάρμα-Σασουόλο: Over 0,5 Goal στο 1ο Ημίχρονο ο Φιλοξενούμενος ή Όβερ 1,5 Goal ο Φιλοξενούμενος.

Λάτσιο-Μίλαν: 1

Μπόρνμουθ-Άρσεναλ: 1Χ Δ.Ε. & Goal-Goal

Ατρόμητος-Ολυμπιακός: Over 0,5 Goal στο 1ο Ημίχρονο ο Φιλοξενούμενος ή Όβερ 1,5 Goal ο Φιλοξενούμενος.