ΦΩΣ στο στοίχημα: Θα σκοράρει κόντρα στη Λιθουανία η Κύπρος

 Σε φιλικό ματς η Κύπρος υποδέχεται τη Λιθουανία.

ΦΩΣ στο στοίχημα: Θα σκοράρει κόντρα στη Λιθουανία η Κύπρος

Ο αγώνας θα γίνει στο στάδιο «Αλφαμέγα» της Λεμεσού. Η κυπριακή ομοσπονδία ποδοσφαίρου αποφάσισε να θεσπίσει δωρεάν είσοδο για το εν λόγω παιχνίδι ώστε να πάει περισσότερος κόσμος στο γήπεδο. Προηγήθηκε η αναμέτρηση με την Ισπανία (1-3) στο ίδιο στάδιο για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Πολύ κακή η εικόνα για την ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια στα πλαίσια του ομίλου. Αρνητικές εμφανίσεις, βαριές ήττες, έντονη κριτική για τον κόουτς και τους παίκτες. Στην αποστολή βρίσκονται ο Καρώ του ΟΦΗ, ο Πηλέας του Πανσερραϊκού και οκτώ ακόμα ποδοσφαιριστές που παίζουν στην Ευρώπη.

Η Λιθουανία κάνει μικρά βήματα προόδου που αποτυπώνονται και στην εικόνα της στον προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Εκεί είχε αποστολή στο Μαυροβούνιο την περασμένη Πέμπτη, όπου ηττήθηκε με 2-0. Πλέον, ολοκληρώνει το παράθυρο των εθνικών ομάδων με φιλικό ματς στη Λεμεσό. Τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 3,5 γκολ.

Ο κόουτς Εντγκάρας Γιανκάουσκας που ανέλαβε φέτος τα ηνία καθοδηγεί επιτυχώς την εθνική ομάδα, ενώ ποντάρει στην παρουσία εννιά παικτών που αγωνίζονται στο εξωτερικό. Ανάμεσά τους και ο μέσος της Λαμίας Βικίντας Σλίβκα, που είναι σταθερά βασικός. Ματς δίχως σκοπιμότητες, πολύ πιθανό να μπουν πολλά γκολ.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Κύπρος-Λιθουανία Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ (2.55)