ΦΩΣ στο στοίχημα: Θα βάλει γκολ και η Φαρένσε στη Λισαβόνα

Για τη δεύτερη αγωνιστική στον τρίτο όμιλο για το Λιγκ Καπ Πορτογαλίας, η Σπόρτινγκ υποδέχεται τη Φαρένσε.

ΦΩΣ στο στοίχημα: Θα βάλει γκολ και η Φαρένσε στη Λισαβόνα

Η Σπόρτινγκ τα πηγαίνει περίφημα στη φετινή περίοδο, καθώς στο πρωτάθλημα ισοβαθμεί στη συνήθη τριανδρία με Μπενφίκα και Πόρτο στο ρετιρέ της κατάταξης, ενώ συμμετέχει και σε όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ.

Πολλά τα ματς πάντως, τη Δευτέρα αγωνιζόταν στην Μποαβίστα (κέρδισε 2-0), είναι δεδομένο το εκτενές ροτέισον για το Λιγκ Καπ, που δεν αποτελεί στόχο. Φουλ επιθετική ομάδα τα «λιοντάρια», δημιουργούν και σκοράρουν με άνεση, αλλά δέχονται εύκολα τέρματα, Σε γκολ-γκολ εξελίχθηκαν και τα πέντε πιο πρόσφατα ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Η Φαρένσε είναι μια μικρομεσαία ομάδα που θέλει απλά να μείνει μακριά από κινδύνους στο πρωτάθλημα. Το παλεύει στην σωστή κατεύθυνση, προέρχεται από σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Ρίο Άβε που της δίνει άνεση και καλή ψυχολογία. Είναι από τις ομάδες που επιζητούν τη διάκριση στα κύπελλα.

Φουλ επιθετικογενής τακτική, σκοράρουν αλλά και δέχονται εύκολα τέρματα οι «κυανόλευκοι». Τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 4,5 γκολ. Όλοι οι βασικοί παίκτες διαθέσιμοι, θα παρατάξει την «καλή» ενδεκάδα στη Λισαβόνα, όπου αναμένουμε γκολ και θέαμα.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Φαρένσε Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ (2.35)