ΦΩΣ στο στοίχημα: Σκοράρει με ευκολία η Λεχ Πόζναν

Για το πρωτάθλημα της Πολωνίας, η Λεχ Πόζναν υποδέχεται την Γιαγκελόνια.

ΦΩΣ στο στοίχημα: Σκοράρει με ευκολία η Λεχ Πόζναν

Η Λεχ είναι μια από τις πλέον επιθετικογενείς και ποιοτικές ομάδες στην Πολωνία. Αρέσκεται στην δημιουργία και στο σκοράρισμα, συνδυάζοντας γκολ και ουσία στην προσπάθεια για να ανέβει στον θρόνο της Εξτρακλάσα.

Και κόντρα στη Λοτζ έκανε εξαιρετική εμφάνιση και χειροκροτήθηκε από τον κόσμο της στο Πόζναν. Ζητούμενο παραμένει η βελτίωση στην άμυνα. Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς για λογαριασμό των «κυανόλευκων».

Η Γιαγκελόνια είναι επίσης μια άκρως επιθετικογενής ομάδα. Στηρίζεται στην ποιότητα που την χαρακτηρίζει στη δημιουργία και το σκοράρισμα, βάζει πολύ εύκολα τέρματα. Μετρά τέσσερις νίκες και μία ισοπαλίας τα πέντε πιο πρόσφατα ματς και αίφνης λογίζεται άμεση διεκδικήτρια του τίτλου.

Ψεγάδι η αμυντική λειτουργία, αφού δυσκολεύεται να κρατήσει καθαρή εστία. Τα πέντε από τα επτά πιο πρόσφατα ματς έληξαν με γκολ-γκολ και όβερ 2.5 γκολ. Πλήρης η αποστολή, δεν αλλάζει η ενδεκάδα. Πανομοιότυπη η αγωνιστική συμπεριφορά των δύο ομάδων που σκοράρουν κατά βούληση.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Λεχ Πόζναν-Γιαγκελόνια Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ (2.35)