ΦΩΣ στο στοίχημα: Η φορμαρισμένη Αλκμάαρ θα κερδίσει στο Μόσταρ

Για τους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ, η Ζρίνσκι υποδέχεται στο Μόσταρ την Αλκμάαρ.

ΦΩΣ στο στοίχημα: Η φορμαρισμένη Αλκμάαρ θα κερδίσει στο Μόσταρ

Σε κατήφορο δίχως φρένα κατρακυλά η Ζρίνσκι, τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων. Στην Ευρώπη ξεκίνησε από τα Τσάμπιονς Λιγκ όπου αποκλείστηκε από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, στο Γιουρόπα Λιγκ δεν τα κατάφερε κόντρα στην Αυστριακή Λίντσερ και πλέον είναι υποχρεωμένη να δώσει μάχη στο Κόνφερενς.

Στο πρωτάθλημα προέρχεται από δύο μαζεμένες ήττες που την έριξαν στην ένατη θέση. Έντονη η φημολογία περί αποχώρησης του Κροάτη κόουτς Κρούνοσλαβ Ρέντουλιτς. Ζητείται επειγόντως θετικό αποτέλεσμα, για να εδραιώσει τη θέση του.

Η Αλκμάαρ έπαιξε με τη φωτιά αλλά δεν το πλήρωσε κόντρα στην Μπραν την οποία απέκλεισε στα πέναλτι και υλοποίησε τον βασικό στόχο της πρόκρισης σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Παράλληλα διαπρέπει εντός των συνόρων όπου μετρά τέσσερις συνεχόμενες νίκες και καμαρώνει στην κορυφή του ολλανδικού πρωταθλήματος.

Η Αλκμάαρ είναι μια άκρως επιθετικογενής ομάδα, αρέσκεται να ανεβάζει τον ρυθμό, να δημιουργεί και σκοράρει με ευχέρεια. Από την άλλη πλευρά δυσκολεύεται να κρατήσει καθαρή εστία. Γκολ-γκολ, και όβερ 23,5 γκολ τα τρία από τα πέντε τελευταία ματς στην Λίγκα. Ποιοτικότερη ομάδα και σε πολύ καλύτερη κατάσταση η Αλκμάαρ.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Ζρίσνκι-Αλκμάαρ 2 (1.70) ή 2/2 (2.65)