ΦΩΣ στο στοίχημα: Η Λαβάλ θα κερδίσει την αδιάφορη Αμιάν

Τελευταία αγωνιστική στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας και ακόμα υπάρχουν ανοικτές εκκρεμότητες τόσο σε σχέση με την άνοδο στο Σαμπιονά όσο και με τον υποβιβασμό στη Νασιονάλ. Πεδίο δράσης για στοιχηματισμό, δηλαδή, αφού ομάδες θα κληθούν να παίξουν τους κόπους μιας χρονιάς σε 90 λεπτά.

ΦΩΣ στο στοίχημα: Η Λαβάλ θα κερδίσει την αδιάφορη Αμιάν

Από αυτές προτιμάμε να κάνουμε βασικό ποντάρισμα στο διπλό της Λαβάλ επί της αδιάφορης Αμιάν που πιθανότατα θα σφραγίσει τη σωτηρία της. Σε δεύτερο χρόνο παίρνουμε τον άσο της Μετς με το ρίσκο από ημίχρονο. Για κερασάκι στην τούρτα βάζουμε τα γκολ στα Χανιά. Πάμε με αισιοδοξία για να πληρωθούμε εκ νέου!

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Γαλλίας, η Αμιάν υποδέχεται τη Λαβάλ. Η Αμιάν μόλις την περασμένη εβδομάδα διασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή στην κατηγορία, από τη στιγμή που πήρε το διπλό κόντρα στην αδιάφορη Κεβιγί. Είχε προηγηθεί ένα πολύ κακό αγωνιστικό διάστημα, με μόνο μία νίκη σε έξι ματς που την οδήγησε στα όρια της ζώνης της φωτιάς, αλλά πλέον ησύχασε και μπορεί να σχεδιάσει τις καλοκαιρινές διακοπές.

Από την άλλη πλευρά, η Λαβάλ εξαπολύει αντεπίθεση διαρκείας για να μείνει στην κατηγορία. Πέτυχε τρεις νίκες στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια, αλλά ακόμα βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη έστω σε ισοβαθμία με τη Ροντέ. Αυτή δοκιμάζεται στο Μπορντό κόντρα στην τοπική ομάδα που διεκδικεί άνοδο, οπότε είναι πιθανό να μην πάρει τη νίκη. Από την άλλη υπάρχουν ομάδες που ακολουθούν στον πόντο και μπορούν να κερδίσουν τα δικά τους ματς. Βάσει προγράμματος, στην δραματική τελευταία αγωνιστική της Λιγκ 2, η Λαβάλ είναι αυτή που έχει το πιο εύκολο θεωρητικά έργο. Θα αξιοποιήσει την άνεση των γηπεδούχων και θα κερδίσει.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Αμιάν-Λαβάλ 2 (2.25)