ΦΩΣ στο στοίχημα: Η ισχυρή Ντέρμπι θα πάρει παραμάζωμα την Τσέλτεναμ

Για το πρωτάθλημα της Λιγκ 1 η Ντέρμπι υποδέχεται την Τσέλτεναμ.

ΦΩΣ στο στοίχημα: Η ισχυρή Ντέρμπι θα πάρει παραμάζωμα την Τσέλτεναμ

Πρόκειται για εξ αναβολής ματς για την 11η αγωνιστική. Η Ντέρμπι προέρχεται από πολύ κακή εμφάνιση και ήττα από την ιδίων στόχων Μπάρνσλεϊ. Παραμένει πάντως στη ζώνη των πλέι οφ ανόδου που ήταν ο μίνιμουμ στόχος, χάρη στην εξαιρετική εικόνα στα εντός έδρας παιχνίδια.

Στο κάστρο της μετρά έξι νίκες και μία ισοπαλία στα επτά πιο πρόσφατα ματς. Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ για τα «κριάρια». Σε πλήρη αποστολή υπολογίζει ο κόουτς Πολ Γουόρν.

Η Τσέλτεναμ πασχίζει να κρατηθεί πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά προέρχεται από δύο ήττες με 4-0. Κόντρα σε ανώτερους αντιπάλους αυτά τα αποτελέσματα που πάντως επιβεβαιώνουν πως δεν πατά γερά στα πόδια της σε μια κομβική καμπή της σεζόν και ενώ αντιμετωπίζει επίσης ποιοτικότερο αντίπαλο στο Ντέρμπι.

Μείζον το θέμα στην επίθεση και το σκοράρισμα. Στα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα ματς δεν έβαλε γκολ. Δεν υπολογίζεται ο επιθετικός Κίνα. Μεγάλη η διαφορά ποιότητας, η Ντέρμπι κυριαρχεί στα εντός έδρας ματς και θέλει αν ρεφάρει την πρόσφατη ήττα. Αξίζει το ρίσκο στον άσο από ημίχρονο.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Ντέρμπι - Τσέλτεναμ 1/1 (2,10)