ΦΩΣ στο στοίχημα: Συμφέρει το διπλό της ποιοτικής Μετς

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Γαλλίας η Αμιάν υποδέχεται τη Μετς.

ΦΩΣ στο στοίχημα: Συμφέρει το διπλό της ποιοτικής Μετς

Η Αμιάν με πρωταγωνιστή τον Σισέ, ο οποίος πέτυχε χατ τρικ, επικράτησε 3-1 της Νιόρ και την έστειλε στην τελευταία θέση. Από το 50' έπαιζε με αριθμητικό πλεονέκτημα και επέστρεψε στις νίκες μετά από τέσσερα παιχνίδια.

Πάντως σε οκτώ αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις έχει μόνο μία ήττα και αυτή στα πέναλτι. Τα έξι από τα επτά τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις εξελίχθηκαν σε Under 2,5 γκολ. Θεωρητικά διεκδικεί άνοδο, αν και οι επιτελείς της αποφεύγουν να αναφέρονται σε αυτόν τον στόχο.

Η Μετς προηγήθηκε κόντρα στη Ροντέζ, αλλά τελικά περιορίστηκε στο ισόπαλο 1-1, αν και κυριάρχησε στο ματς και είχε 17 τελικές προσπάθειες. Μπορεί να μη νίκησε, αλλά είναι αήττητη στο πρωτάθλημα σε οκτώ αγώνες (με πέντε νίκες), επίδοση που είναι η καλύτερή της στη σεζόν, ενώ έχει υποστεί μόνο μία ήττα σε δέκα παιχνίδια.

Διεκδικεί με αξιώσεις την άνοδο και πιέζει τη δεύτερη στην κατάταξη Μπορντό. Διαθέτει ποιότητα στο ρόστερ και μπορεί να τα καταφέρει. Τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ. Άλλη κλάση η Μετς, έχει και την ποιότητα και το κίνητρο για το ακριβοπληρωμένο διπλό.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Αμιάν-Μετς 2 (2,85)