Ας το ευχαριστηθούμε

Μας έλειψε το κανονικό στοίχημα, ώρα να το απολαύσουμε. 

Ας το ευχαριστηθούμε

Πλούσιο το πρόγραμμα. Διεξάγονται τόσοι αγώνες, οι περισσότεροι ενδιαφέροντες και δεν ξέρουμε καν ποιους θα προτιμήσουμε να παρακολουθήσουμε ή πόσους θα κοιτάζουμε συγχρόνως. Το ίδιο «πρόβλημα» αντιμετωπίζουμε και με το στοίχημα. Οι επιλογές φαίνονται πάρα πολλές, ωστόσο πρέπει να διαλέξουμε και να επιμείνουμε σε όσο το δυνατό λιγότερες.

Δίνουμε αρχικά βάση στους Γερμανούς. Πρώτιστα στη Β’ Γερμανίας γιατί έχει παρευρίσκεται το Αμβούργο, ελπίζοντας ότι η παρουσία του εκεί θα είναι προσωρινή και όσο πιο σύντομη γίνεται. Οι «λιμανίσιοι» ξεκίνησαν με ήττα από τη Χολστάιν Κίελ. Όμως, εκείνο το σοκ ήταν αυτό που χρειάζονταν για να προσαρμοστούν στα δεδομένα της κατηγορίας και στη συνέχεια να αντιδράσουν δυναμικά. Ακολούθησαν δύο νίκες με σκορ 3-0. Κάτι παρόμοιο περιμένουμε να κάνουν και σήμερα στο ματς με την άσημη Χαϊντενχάιμ που δεν έχει δείξει κάτι ιδιαίτερο.

Από το ξεκίνημα της Μπουντεσλίγκα μας αρέσει η Χοφενχάιμ. Κοίταξε στα μάτια τη Μπάγερν στο Μόναχο και ηττήθηκε με εμφανή διαιτητική αδικία. Ακολούθως έμεινε πίσω στο σκορ από τη Φράιμπουργκ και τελικά νίκησε 3-1. Έχει ποιότητα μεσοεπιθετικά, ομοιογένεια και πολύ καλή συνολική λειτουργία για την οποία εγγυάται ο Τζούλιαν Νάγκελσμαν. Διπλό κόντρα στη νεοφώτιστη Φορτούνα Ντίσελντορφ. Για την ώρα έχει διακριθεί για τη μαχητικότητα και το σθένος των παικτών της. Αυτά τα στοιχεία αποδείχθηκαν επαρκή για να πάρουν αποτέλεσμα από την αποπροσανατολισμένη Λειψία. Η Χοφενχάιμ είναι ποιοτικότερη.

«Αντιδραστικά»

Οι μεγάλες ομάδες αντιδρούν στις δυσκολίες και συνήθως αν όχι πάντα βρίσκουν το δρόμο τους. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λοιπόν, μετά το 0-3 από την Τότεναμ αντέδρασε με νίκη στο Μπέρνλι. Αντέδρασε και τώρα, ύστερα από τη διακοπή, καλείται να βρει το ρυθμό της. Πέραν του Ράσφορντ που ούτως ή άλλως αγωνιζόταν συνήθως ως αλλαγή, όλοι οι βασικοί της είναι διαθέσιμοι για την αναμέτρηση με τη Γουότφορντ. Θα θεωρήσουμε κάτι σαν θαύμα το να συνεχιστεί το απόλυτο σερί της ομάδας του Γκράθια. Μπορεί να βιώνουν ιστορικές μέρες οι «σφήκες», αλλά δεν τους θεωρούμε ικανούς να κάνουν το «5 στα 5». Ούτε με την Τότεναμ άξιζαν όχι τη νίκη, αλλά και την ισοπαλία. Για 70 λεπτά αμύνονταν γύρω από την περιοχή τους.

Αναλόγως με τη Γιουνάιτεντ που προσφέρεται και σε καλή απόδοση, σκεφτόμαστε και για τη Μπεσίκτας. Δύο νίκες σε τέσσερις αγωνιστικές είναι λίγες για διεκδικήτρια τίτλου στην Τουρκία. Άσος κόντρα στη Μαλάτιασπορ.

Όλοι της έβαλαν γκολ

Παρατηρώντας τους τρεις πρώτους αγώνες της Σοσιεδάδ, δέχτηκε γκολ ένα ή δύο από όποια ομάδα την πίεζε, είτε αυτή λεγόταν Βιγιαρεάλ είτε Λεγκανιές είτε Εϊμπάρ. Και η Μπαρτσελόνα θα την πιέσει ίσως περισσότερο από κάθε προηγούμενη αντίπαλό της. Όσο για τον Μέσι, δεν είχε υποχρεώσεις με την Εθνική του…

Διπλό συνδυαστικά με Over 2,5.