ΦΩΣ στο στοίχημα: Καίγεται για νίκη και θα την πάρει η Σεντ Ετιέν

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Γαλλίας η Σεντ Ετιέν υποδέχεται τη Λαβάλ

ΦΩΣ στο στοίχημα: Καίγεται για νίκη και θα την πάρει η Σεντ Ετιέν

Η ισοπαλία με την Καέν (1-1) στις 30 Δεκεμβρίου ήταν το τελευταίο επίσημο ματς της Σεντ Ετιέν. Αποτέλεσμα που κράτησε οριακά τον κόουτς Μπατλ στον πάγκο και στα δύο ματς που ακολουθούν θα τα παίξει όλα για την παραμονή του.

Γιατί οι ιστορικοί «στεφανουά» απογοητεύουν και θα έπρεπε να είχαν καλύτερη εικόνα, διεκδικώντας την επάνοδο στο Σαμπιονά. Τελευταίο απόκτημα ο αμυντικός Άπια. Με γκολ – γκολ έβγαλε τα τρία από τα τέσσερα τελευταία, έχοντας μία ισοπαλία.

Η Λαβάλ στις 30 Δεκεμβρίου έδωσε το τελευταίο επίσημο ματς πρωταθλήματος και ήταν η εντός έδρας ήττα με 3-0 από την Αμιάν. Ήταν η δεύτερη σερί ήττα για την ομάδα του Φραπολί, δεχόμενη συνολικά οκτώ γκολ. Με no goal έβγαλε τα πέντε από τα έξι τελευταία στο πρωτάθλημα.

Τιμωρημένοι είναι οι αμυντικοί Μποντρί, Ντουτερτέ. Παραμένουν εκτός οι επίσης αμυντικοί Γκονσάλβες, Ταβάρες. Πολλές οι απουσίες στα μετόπισθεν των φιλοξενούμενων. Παίζει τα ρέστα της η ποιοτικότερη Σεντ Ετιέν και θα κερδίσει διπλασιάζοντας το ποντάρισμά μας. Απογειώνει την απόδοση ο άσος από ημίχρονο!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Σεντ Ετιέν - Λαβάλ 1 (2,00) ή 1/1 (3.10)