ΦΩΣ στο στοίχημα: Ποδαρικό με Εστεγκλάλ

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας του Ιράν, η Αρμάν Γκοχάρ υποδέχεται την Εστεγκλάλ Κουζεστάν. Η πρόταση για το Πρωτοχρονιάτικο στοίχημα 

ΦΩΣ στο στοίχημα: Ποδαρικό με Εστεγκλάλ

Η Αρμάν Γκοχάρ που εδρεύει στην πόλη Σιρζάν είναι μια μικρομεσαία ομάδα που θέλει απλά να μείνει στην κατηγορία. Και θα τα καταφέρει γιατί ήδη έχει υποβιβαστεί η Ομίντ, ενώ θα την ακολουθήσουν η Τσούκα και η Καλίζ. Η Γκοχάρ βρίσκεται μόλις πάνω από την επικίνδυνη ζώνη αλλά με διαφορά οκτώ βαθμών και ματς λιγότερο. Παραμένει δίχως νίκη στα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια, με μόλις τρεις κερδισμένους πόντους. Κάκιστη άμυνα, γκολ-γκολ εξελίχθηκαν τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς.

Από την άλλη πλευρά η Εστεγκλάλ είναι εκ των φαβορί για την άνοδο, αλλά εσχάτως κάνει κοιλιά. Μόνο δύο νίκες σε έξι ματς, με συνέπεια να απομακρύνεται η δυάδα της ανόδου. Άλλαξε προπονητή και κέρδισε την περασμένη εβδομάδα την ποιοτική Κούσε με 2-0. Θέλει να τρέξει πετυχημένο σερί, με όπλο την άμυνά της και παθητικό ενός γκολ σε τέσσερα παιχνίδια. Είναι το φαβορί σήμερα, το διπλό δίνεται ψηλά, λόγω του ότι οι έδρες παίζουν ρόλο στο Ιράν. Καλύτερα για μας !

ΠΡΟΤΑΣΗ
12.30: Αρμάν Γκοχάρ-Εστεγκλάλ Κουζεστάν 2 (2,45)