Εθνικό ταμείο

Σωστές αποδείχθηκαν οι σκέψεις μας και για τον αγώνα της Ελλάδας και της Ελβετίας

Εθνικό ταμείο

Η Ελβετία διέσυρε με 6-0 την Ισλανδία και επιβεβαίωσε όλα όσα γράφαμε στο χθεσινό μας κείμενο. Με νίκη μπήκε και η Ελλάδα στο Nations League, ξεπερνώντας το εμπόδιο της Εσθονίας. Αυτά τα δύο σημεία ήταν αρκετά για να πάμε στο ταμείο για δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα που δεν αφήνει ιδιαίτερες υποσχέσεις για στοιχηματικό κέρδος, όπως έχουμε γράψει επανειλημμένως.

Ετοιμάζουμε νέα απόπειρα και στεκόμαστε πρώτα σε μια αναμέτρηση που κατέστη ιδιαίτερη λόγω συγκεκριμένων συνθηκών. Σκανδιναβοί Νότια της Βαλτικής εναντίον «Δράκων». Η Ουαλία εξέπληξε την περασμένη Πέμπτη. Διέσυρε με 4-1 την Ιρλανδία, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση και σημειώνοντας θεαματικά γκολ. Ο νέος τεχνικός της, ο Ράιαν Γκιγκς, χαίρει του σεβασμού των πάντων, έχει ενισχύσει το οικογενειακό κλίμα και συγχρόνως έχει φέρει νέο αέρα στην ομάδα, η οποία πλέον δεν σκοπεύει αποκλειστικά στη διατήρηση του μηδέν στην άμυνα. Αποδίδει και ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας. Όπλο της ο Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος πλαισιώνεται από αρκετούς συμπαραστάτες. Θα προσπαθήσουν να διατηρήσουν το κλίμα ευφορίας.

Οι «Δράκοι» δοκιμάζονται στο Άαρχους κόντρα στη Δανία. Μια ομάδα που βρίσκεται σε μεγάλη αναταραχή. Οι ποδοσφαιριστές βρέθηκαν σε διαμάχη με τους ιθύνοντες της ομοσπονδίας για τα εμπορικά δικαιώματα των προσωπικών αξεσουάρ των παικτών. Το αποτέλεσμα ήταν να κληθούν ερασιτέχνες για το ντροπιαστικό φιλικό με τη Σλοβακία (0-3 φυσικά και λίγα ήταν).

Ύστερα από πιέσεις, αποφασίστηκε να δοθεί μια προσωρινή λύση. Έτσι, οι Δανοί θα παραταχθούν σήμερα με την κανονική ομάδα, αυτή που μετείχε και στην τελική φάση του Μουντιάλ. Μια χαρά παίκτες είναι φυσικά ο Έρικσεν, ο Γιόργκενσεν και οι υπόλοιποι, όμως όταν το κλίμα είναι στραβό και οι μνήμες της αναταραχής νωπές, θεωρούμε δύσκολο να μην έχουν αντίκτυπο και στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

Χ2 μεγάλων αποδόσεων λοιπόν

Στην παραπάνω καλοπληρωμένη επιλογή, προσθέτουμε το πιθανό Over 2,5 στον αγώνα της Γαλλίας με την Ολλανδία, θεωρώντας ότι οι «τρικολόρ» θα αποδώσουν εμφάνιση πιο …τολμηρή από αυτή που έκαναν στη Γερμανία προ ημερών. Συγχρόνως, οι «οράνιε» δεν θα αρνηθούν να σκοράρουν όταν θα τους δοθεί η ευκαιρία και ο Αρεολά δεν γίνεται να πιάνει τα άπιαστα κάθε φορά.

Over 2,5 και στο φιλικό της Γερμανίας με το Περού που παρατάσσεται με σημαντικές αλλαγές σε σχέση με το Μουντιάλ. Ώρα να λυθούν και να αρχίσουν να πυροβολούν τα «πάντσερ». Το χρειάζονται…