ΦΩΣ στο στοίχημα: Πίεση και πολλά κόρνερ περιμένουμε από την Αγγλία κόντρα στο Ιράν

Τρία ματς διεξάγονται σήμερα για το Μουντιάλ και από αυτά μας αρέσει στοιχηματικά η αναμέτρηση της Αγγλίας με το Ιράν. Όχι βέβαια ο άσος που πέφτει όλο και πιο χαμηλά, αλλά στα κόρνερ που μπορούν να επαληθευτούν, δεδομένης της πίεσης των «λιονταριών» κόντρα στους υποδεέστερους Πέρσες. 

ΦΩΣ στο στοίχημα: Πίεση και πολλά κόρνερ περιμένουμε από την Αγγλία κόντρα στο Ιράν

Από εκεί και πέρα, θα επικεντρώσουμε την προσοχή στα ματς που διεξάγονται σήμερα για τη Β’ Εθνική. Από τη μια τα γκολ στο «Ελ Πάσο» και από την άλλη η διπλή ευκαιρία του Αλμωπού στη Λεωφόρο. Πάμε με αισιοδοξία για να πληρωθούμε εκ νέου!

Για την πρώτη αγωνιστική του Μουντιάλ η Αγγλία αντιμετωπίζει το Ιράν. Στην πόλη Αλ Ραγιάν του Κατάρ το ματς. Η Αγγλία στην προηγούμενη διοργάνωση στη Ρωσία πήρε την τέταρτη θέση, ενώ έφτασε και στον τελικό του Ευρωπαϊκού. Σταθερά με τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στον πάγκο, οι δυνατότητες είναι δεδομένες, αλλά παραμένει μακριά από το τρόπαιο για 56 χρόνια. Στη Λίγκα Εθνών, πάντως, απογοήτευσε και υποβιβάστηκε στη Β' κατηγορία.

Το Ιράν είχε τον απόλυτο έλεγχο στα προκριματικά της ασιατικής ζώνης και πέρασε εύκολα στα τελικά για τρίτη σερί διοργάνωση και ψάχνει την πρώτη πρόκριση στα νοκ άουτ παιχνίδια. Είχε 15 νίκες σε 18 αγώνες για τα προκριματικά με τον Κροάτη Σκότσιτς στον πάγκο, ο οποίος απολύθηκε, προσελήφθη ξανά, αλλά το γυαλί είχε ραγίσει και έτσι το τιμόνι έπιασε για δεύτερη θητεία ο πολύπειρος Πορτογάλος Κάρλος Κεϊρόζ. Δεδομένη η διαφορά ποιότητας, οι Άγγλοι αναμένεται να πιέσουν ασφυκτικά για τη νίκη. Αποφεύγουμε τον «πετσοκομμένο» άσο και επιλέγουμε τα κόρνερ των «λιονταριών».

ΠΡΟΤΑΣΗ

Αγγλία-Ιράν: Η Αγγλία πάνω από 6,5 κόρνερ (2,10)