«Προσύμφωνο με τον Ολυμπιακό ο Ζαν Μοντέρο, που δεν ανανεώνει με τη Βαλένθια»

Σύμφωνα με την Mundo Deportivo, ο Ολυμπιακός βρίσκεται μπροστά στην κούρσα για την υπογραφή του Ζαν Μοντέρο.

«Προσύμφωνο με τον Ολυμπιακό ο Ζαν Μοντέρο, που δεν ανανεώνει με τη Βαλένθια»

Ο Ζαν Μοντέρο δεν θα ανανεώσει στην Βαλένθια και, σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ισπανία, ο Ολυμπιακός είναι μπροστά στην κούρσα για την απόκτησή του.

Συγκεκριμένα, η «Mundo Deportivo» αναφέρει ότι ο νεαρός αστέρας θα αποχωρήσει από την Βαλένθια και συνεχίσει αλλού την καριέρα του, ενώ πογραμμίζεται πως πέρα από το αθλητικό και οικονομικό κομμάτι, δεν έμεινε ικανοποιημένος και με τον τρόπο που οι «Νυχτερίδες» χειρίστηκαν τις διαπραγματεύσεις.

Με αυτό το σκεπτικό, ο Δομινικανός αρνήθηκε την προσφορά της, η οποία ήταν 2 εκατομμύρια την επόμενη σεζόν και 2,2 εκατομμύρια την σεζόν 2027-28, με ρήτρα στα 2 εκατομμύρια.

Στη συνέχεια, αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται πιο μπροστά απ' όλους στην κούρσα για την απόκτησή του, με πληροφορίες του Μέσου να μιλούν για προσύμφωνο.



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110