ΦΩΣ στο στοίχημα: Οι Βερσαλλίες πάνε για άνοδο και θα κερδίσουν την ουραγό Μπριοσέν

Το πρόγραμμα της Παρασκευής περιλαμβάνει λίγα ματς, πριν από το αγωνιστικό «ξέσπασμα» του τελευταίου Σαββατοκύριακου πριν από το Μουντιάλ. Όπως το συνηθίζουμε αυτήν την ημέρα θα κινηθούμε σε περιφερειακά πρωταθλήματα.

ΦΩΣ στο στοίχημα: Οι Βερσαλλίες πάνε για άνοδο και θα κερδίσουν την ουραγό Μπριοσέν

Επιλέγουμε για βασικό σημείο τη νίκη των Βερσαλλιών στη Νασιονάλ της Γαλλίας. Από κοντά τα γκολ στο Μπλαγκόεβγκραντ της Βουλφαρίας και για κερασάκι στην τούρτα βάζουμε το διπλό της ΑΕΛ στη Θεσσαλονίκη. Πάμε με αισιοδοξία για να πληρωθούμε εκ νέου!

Για την τρίτη κατηγορία της Γαλλίας, οι Βερσαλλίες υποδέχονται την Μπριοσέν. Στο… παλάτι τους οι Βερσαλλίες είναι πανίσχυρες, καθώς μετρούν τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες σε έξι ματς. Την περασμένη εβδομάδα κέρδισε εκτός έδρας την Σατορού, την προσπέρασε και ανέβηκε στη δεύτερη θέση της κατάταξης που οδηγεί στην άνοδο.

Η Μπριοσέν είναι η χειρότερη ομάδα στην κατηγορία. Δίχως νίκη στα 11 ματς πρωταθλήματος, μόνο ένας πόντο το κέρδος στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια. Κάκιστη η αμυντική λειτουργία, παραμένει μακράν στην τελευταία θέση της κατάταξης. Όλες οι παράμετροι συγκλίνουν στον άσο των Βερσαλλιών, ακόμα και από ημίχρονο.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Βερσαλλίες-Μπριοσέν 1 (1,85) ή 1/1 (2,80)