ΦΩΣ στο στοίχημα: Σε σούπερ φόρμα η Λουντογκόρετς, θα περάσει νικηφόρα και από τη Φιλιππούπολη

«Απαλλαγμένοι» από τα διεθνή παιχνίδια που μας απασχόλησαν τις προηγούμενες εβδομάδες μπορούμε να επανέλθουμε στο κλασικό μεσοβδόμαδο πρόγραμμα με τους λίγους συγκριτικά αγώνες από περιφερειακά πρωταθλήματα.

ΦΩΣ στο στοίχημα: Σε σούπερ φόρμα η Λουντογκόρετς, θα περάσει νικηφόρα και από τη Φιλιππούπολη

Την περασμένη εβδομάδα μάς πλήρωσε δύο φορές βασικό σημείο η Βουλγαρία και πάμε τώρα να τριτώσουμε το καλό με το διπλό της υπερφορμαρισμένης πρωταθλήτριας Λουντογκόρετς. Από κοντά η αναμενόμενη επιστροφή του Άρη στις νίκες και τα γκολ στο Όσλο. Πάμε με αισιοδοξία για να πληρωθούμε εκ νέου!

Για το πρωτάθλημα της Βουλγαρίας η Λοκομοτίβ Πλόβντβιβ υποδέχεται τη Λουντογκόρετς. Η Λοκομοτίβ πάλεψε κόντρα στην πρωτοπόρο ΤΣΣΚΑ, αλλά λύγισε στις λεπτομέρειες και υπέστη την πρώτη ήττα έπειτα από τέσσερα ματς. Τώρα υποδέχεται την έτερη διεκδικήτρια του τίτλου και πρωταθλήτρια Λουντογκόρετς, θέλοντας να επανέλθει στις επιτυχίες.

Βασικό ζητούμενο για την ομάδα από τη Φιλιππούπολη, η βελτίωση στην επιθετική λειτουργία και το σκοράρισμα. Μόνο ένα γκολ ενεργητικό στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς. Η Λουντογκόρετς ανεβάζει σταθερά ρυθμό και θυμίζει την ομάδα που αποτελεί την κυρίαρχο στο βουλγαρικό ποδόσφαιρο.

Τέσσερις σερί νίκες, μαζεύει τη διαφορά από την πρωτοπόρο ΤΣΣΚΑ και έχει και ματς λιγότερα από τη βασική της αντίπαλο. Ένα εξ αυτών στη Φιλιππούπολη, όπου οι «πράσινοι» και πάλι θα αγωνιστούν με επιθετικογενή τακτική. Σε όβερ 2,5 γκολ εξελίχθηκαν τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς. Ο Σλοβένος κόουτς Άντε Σίμουντζα δεν υπολογίζει στον ηγετικό εξτρέμ Ντεσπότοβ. Με τη φόρα που έχει πάρει η Λουντογκόρετς θα περάσει και από τη Φιλιππούπολη. Αξίζει το διπλό, ακόμα και από ημίχρονο!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Λοκομοτίβ Πλόβντβιβ - Λουντογκόρετς 2 (1.75) ή 2/2 (2,85)