ΦΩΣ στο στοίχημα: Σε φόρμα η Μάαστριχτ μπορεί να κερδίσει την υποδεέστερη Ος

Αφήνουμε πίσω τα ευρωπαϊκά παιχνίδια και επικεντρώνουμε πλέον την προσοχή μας στα πρωταθλήματα που θα μονοπωλήσουν το στοιχηματικό ενδιαφέρον μας αυτό το τριήμερο.

ΦΩΣ στο στοίχημα: Σε φόρμα η Μάαστριχτ μπορεί να κερδίσει την υποδεέστερη Ος

Στο κυνήγι μεγάλων αποδόσεων θα επιλέξουμε το χρυσοπληρωμένο διπλό της φορμαρισμένης Μάαστριχτ στη δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας, κόντρα στην υποδεέστερη Ος.

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Ολλανδίας η Ος υποδέχεται τη Μάαστριχτ. Η Ος είναι μια ομάδα μεσαίας δυναμικής που θέλει απλά να πορευτεί ανταγωνιστικά. Με καλές και ακόμα περισσότερο κακές στιγμές μέχρι στιγμής στη σεζόν, μετρά μόνο δύο νίκες στα οκτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια και παραμένει σταθερά στα μισά της κατάταξης. Και οι δύο αυτές νίκες έγιναν εκτός έδρας, παρουσιάζεται αδύναμη στο γήπεδό της.

Από την άλλη πλευρά η Μάαστριχτ διαθέτει εμπειρία και ποιότητα στο ρόστερ που της επιτρέπει να πρωταγωνιστεί. Τρεις συνεχόμενες νίκες μετρούν οι «ερυθρόλευκοι», στις οποίες πέτυχαν εννιά γκολ.

Εξαιρετική στη δημιουργία, έχει θέματα στα μετόπισθεν, για την ώρα βρίσκεται στην πρώτη τετράδα που οδηγεί στα πλέι οφ για την άνοδο. Σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ εξελίχθηκαν τα τρία τελευταία παιχνίδια. Καλύτερη ομάδα η Μάαστριχτ, πληρώνει εξαιρετικά το διπλό, σε μια μάλλον άστοχη εκτίμηση του μπουκ.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Ος –Μάαστριχτ 2 (2,90)