Η ευκαιρία της Λίβινγκστον!

Σε νοκ άουτ ματς για τους «16» του Λιγκ Καπ Σκωτίας, η Λίβινγκστον υποδέχεται την Νταντί Γιουνάιτεντ. Η πρόταση για το στοίχημα της ημέρας

Η ευκαιρία της Λίβινγκστον!

Η Λίβινγκστον ήταν ανταγωνιστική σε όλα τα ματς στο ξεκίνημα της Πρέμιερ Λιγκ που κρίθηκαν στο γκολ. Στην προ ημερών αποστολή στο Αμπερντίν ωστόσο συνετρίβη (5-0), πραγματοποιώντας μακράν την χειρότερη εμφάνιση της περιόδου. Θα ήθελε να ρεφάρει με καλή εμφάνιση και αποτέλεσμα στο Λιγκ Καπ. Ζητούμενο η βελτίωση στην άμυνα από τον κόουτς Ντέιβιντ Μάρτιντεϊλ, που προτίθεται να παρατάξει βασικό σχήμα.

Απίστευτη η κατρακύλα της Νταντί Γιουνάιτεντ που έχει μετατραπεί σε σάκο του μποξ. Διασυρμός την περασμένη Κυριακή από την Σέλτικ στο πρωτάθλημα (0-9), είχε προηγηθεί και στην Ευρώπη συντριβή από την Αλκμάαρ (7-0). Τέσσερις συνεχόμενες ήττες στην Πρέμιερσιπ, στα τρία τελευταία παιχνίδια δέχθηκε 16 γκολ ! Σε κατάσταση πανικού η ομάδα, με τον κόσμο να αποδοκιμάζει παίκτες και προπονητή. Ο κόουτς Τζακ Ρος απολύθηκε, σήμερα θα παραταχθεί με υπηρεσιακό τεχνικό δίδυμο. Η Λίβινγκστον προέρχεται από βαριά ήττα, αλλά τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με τα χάλια της Νταντί Γιουνάιτεντ. Άσος για διπλασιασμό στο ποντάρισμά μας !

ΠΡΟΤΑΣΗ
21.45: Λίβινγκστον-Νταντί Γιουνάιτεντ 1 (2,00)