ΦΩΣ στο στοίχημα: Η Φερεντσβάρος θα περάσει εύκολα το εμπόδιο της Τομπόλ Κοστανάι

Ταξίδι στα πέρατα της υφηλίου θα κάνει σήμερα η στήλη. Όσο πιο απομακρυσμένα τόσο καλύτερα, όπως αποδείχθηκε και με το χθεσινό σημείο-χρυσάφι της Λίνκολν από το Γιβραλτάρ. 

ΦΩΣ στο στοίχημα: Η Φερεντσβάρος θα περάσει εύκολα το εμπόδιο της Τομπόλ Κοστανάι

Σήμερα θα ξεκινήσουμε από την κοσμοπολίτικη Βουδαπέστη και την άνετη νίκη της Φερεντσβάρος, θα συνεχίσουμε στην Ανταπαζάν της Τουρκίας για την ισοπαλία της Μάριμπορ με τη Σολιγκόρσκ και θα καταλήξουμε στο Κόμπε της Ιαπωνίας, όπου αναμένουμε γκολ και θέαμα από την ομάδα του Αντρές Ινιέστα. Πάμε με αισιοδοξία για να πληρωθούμε εκ νέου.

Σε αγώνα ρεβάνς για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, η Φερεντσβάρος υποδέχεται την Τομπόλ Κοστανάι. Η Φερεντσβάρος ήταν καλύτερη στο πρώτο ματς, είχε και την υπεροχή και τις ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσε να βάλει έστω ένα γκολ (0-0). Θα έχει δεύτερη ευκαιρία στο γήπεδό της για να επιβεβαιώσει στην πράξη την ανωτερότητά της έναντι στης Κοστανάι. Ο Ρώσος Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ, επί χρόνια ομοσπονδιακός κόουτς της Ρωσίας, βρίσκεται για δεύτερο χρόνο στον πάγκο της Φερεντσβάρος και διαχειρίζεται ποιοτικό ρόστερ. Αν και δεν έμεινε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, δήλωσε πως δεν θα κάνει αλλαγές στο βασικό σχήμα.

Η Τομπόλ ήξερε πως έχει να αντιμετωπίσει ποιοτικά ανώτερο αντίπαλο και αγωνίστηκε ανάλογα. Πρόσεξε πολύ στην άμυνα, απέφυγε τα ρίσκα, κράτησε το μηδέν στην άμυνα και απείλησε μέσα από στημένες φάσεις και αντεπιθέσεις. Θα χρειαστεί ανάλογη προσπάθεια και τύχη για να τα καταφέρει εξίσου καλά στη ρεβάνς. Θεωρούμε δεδομένο πως η ποιοτικά ανώτερη Φερεντσβάρος θα προκριθεί. Αξίζει το ρίσκο του άσου από ημίχρονο, που διπλασιάζει το ποντάρισμά μας.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Φερεντσβάρος - Τομπόλ Κοστανάι 1/1 (2,00)