ΦΩΣ στο στοίχημα: Η Λιεπάγια μπορεί να κερδίσει στην Πρίστινα την άπειρη Γκιλάνι

Πλήθος αγώνων περιλαμβάνονται στο σημερινό κουπόνι, αλλά οι περισσότεροι εξ αυτών είναι για τα στοιχηματικά… σκουπίδια. Αποδόσεις επιπέδου 1,10 και 1,20 για ομάδες από τη Μολδαβία και την Πολωνία είναι αποτρεπτικές ακόμα και για αυτούς που αρέσκονται σε… τοκογλυφικές επιλογές. 

ΦΩΣ στο στοίχημα: Η Λιεπάγια μπορεί να κερδίσει στην Πρίστινα την άπειρη Γκιλάνι

Σε αυτές τις περιπτώσεις είναι καλύτερο να ρισκάρει κάποιος με υψηλές αποδόσεις είτε σε γκολ είτε σε ισοπαλίες που προκύπτουν από το καλό διάβασμα των ζευγαριών.

Αν «ντε και καλά» θα έπρεπε να ποντάρουμε σε ένα στάνταρ, θα το κάναμε στο διπλό της Λιεπάγια στο Κόσοβο κόντρα στην άπειρη Γκιλάνι. Περίεργη μέρα δίχως άλλο, όμως σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις είναι που συνήθως τα καταφέρνουμε καλύτερα. Πάμε με αισιοδοξία για να πληρωθούμε εκ νέου!

Για τον πρώτο προκριματικό γύρο στο Κόνφερενς Λιγκ η Γκιλάνι υποδέχεται τη Λιεπάγια. Το ματς θα διεξαχθεί στο ουδέτερο «Φαντίλ Βόκρι» στην Πρίστινα, αφού η φυσική της έδρα δεν πληροί τις προδιαγραφές της ΟΥΕΦΑ. Επιστρέφει στην Ευρώπη μετά από απουσία ενός χρόνου. Η φετινή είναι η δεύτερη συμμετοχή της, στην προηγούμενη (2020-21) στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ, όπου αρχικά απέκλεισε την Τρε Πένε από το Σαν Μαρίνο (3-1), αλλά μετά έμεινε εκτός από τον ΑΠΟΕΛ (0-2 στην παράταση). Τερμάτισε τρίτη στο πρωτάθλημα του Κοσόβου.

Η Λιεπάγια συμμετέχει για δεύτερη διαδοχική φορά στην Ευρώπη, έκτη τα επτά τελευταία χρόνια. Πέρσι, στα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ, απέκλεισε αρχικά τη Στρούγκα (1-1, 4-1), αλλά μετά έμεινε εκτός από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας στα πέναλτι. Στο πρωτάθλημα Λετονίας έφερε 0-0 εντός έδρας με τη Ρίγα. Η Λιεπάγια είναι περισσότερο έτοιμη, έμπειρη και ποιοτική από τους Κοσοβάρους. Λογική επιλογή το διπλό.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Γκιλάνι-Λιεπάγια 2 (2,10)