Γκολ στην Αφρική!

Σε αγώνα για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα η Σιέρα Λεόνε υποδέχεται την Γουινέα Μπισάου. Η πρόταση για το στοίχημα της ημέρας.

Γκολ στην Αφρική!

Η Σιέρα Λεόνε ανεβαίνει βήμα-βήμα στην ιεραρχία του Αφρικάνικου ποδοσφαίρου. Στην προηγούμενη διοργάνωση προκρίθηκε στην τελική φάση τώρα θέλει να επαναλάβει το επίτευγμά της, διεκδικώντας ουσιαστικά την δεύτερη θέση από την Γουινέα Μπισάου. Ο γεννημένος στην Αγγλία, αλλά υπήκοος Σιέρα Λεόνε, Τζον Κάισλερ παραμένει για τρίτη σεζόν στον πάγκο των «αστεριών». Διαχειρίζεται ποιοτικό ρόστερ με 18 παίκτες να αγωνίζονται εκτός των συνόρων. Ανάμεσά τους και ο επιθετικός του Παναιτωλικού. Στην πρεμιέρα ηττήθηκε από την Νιγηρία 2-1 δείχνοντας καλά στοιχεία.

Η Γουινέα Μπισάου μπήκε με αισιοδοξία στη φετινή διοργάνωση. Τα «αγριόσκυλα» θέλουν να δώσουν συνέχεια στην πρόκριση στην τελική φάση με μια ανάλογη επιτυχία στη φετινή διοργάνωση. Κάνουν διαρκώς βήματα βελτίωσης, εκτιμούν πως ο όμιλος προσφέρεται για την διεκδίκηση της δεύτερης θέσης και της πρόκρισης. Ο κόουτς Μπατσιρού Καντέ παραμένει για πέμπτο χρόνο στον πάγκο. Διαθέτει πληθώρα επιλογών, καθώς με εξαίρεση τον τρίτο τερματοφύλακα, όλοι οι παίκτες του ρόστερ αγωνίζονται εκτός συνόρων, οι περισσότεροι εξ’ αυτών στην Ευρώπη. Στην πρεμιέρα διέλυσε 5-1 το Σάο Τομέ και Πρενσίπε. Μπορούν να σκοράρουν αμφότερες, διπλασιάζοντας το ποντάρισμά μας !

ΠΡΟΤΑΣΗ

Σιέρα Λεόνε-Γουινέα Μπισάου Γκολ-γκολ (2.00)