ΦΩΣ στο στοίχημα: Χρυσοπληρώνει το διπλό ανόδου της Καϊζερσλάουτερν στη Δρέσδη

Μας αρέσει να περνάνε ακριβοπληρωμένα βασικά σημεία, όπως συνέβη και χθες με την ΚΦΟΥΜ Όσλο. Σήμερα θα το… ζορίσουμε λίγο παραπάνω, τοποθετώντας ως καλύτερη επιλογή της ημέρας τη νίκη-άνοδο της Καϊζερσλάουτερν σε απόδοση λίγο πάνω από το 3. Από κοντά και η πρώτη νίκη στη σεζόν για τη Γιόνκεπινγκ και για κερασάκι στην τούρτα τα γκολ στο Έστερσουντ. Πάμε με αισιοδοξία για να πληρωθούμε εκ νέου!

ΦΩΣ στο στοίχημα: Χρυσοπληρώνει το διπλό ανόδου της Καϊζερσλάουτερν στη Δρέσδη

Σε επαναληπτικό αγώνα μπαράζ για την άνοδο στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας η Ντιναμό Δρέσδης υποδέχεται την Καϊζερσλάουετερν. Το πρώτο ματς έληξε ισόπαλο 0-0, δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. Η Ντιναμό που προέρχεται από τη δεύτερη κατηγορία έπαιξε μαζική άμυνα στο πρώτο ματς, με μόνο στόχο να μη δεχθεί γκολ και τα κατάφερε. Διάγει αγωνιστική κοιλιά διαρκείας, όπως αποτυπώνεται στο γεγονός πως δεν έχει κερδίσει στα 18 πιο πρόσφατα ματς. Επτά ισοπαλίες και έντεκα ήττες ο απολογισμός, προσπαθεί να κρατηθεί με νύχια και με δόντια στην Τσβαϊτελίγκα παίζοντας αντιποδόσφαιρο.

Η ιστορική Καϊζερσλάουτερν προέρχεται από την τρίτη κατηγορία όπου έκανε χαρακίρι στα τρία τελευταία ματς της κανονικής περιόδου και έχασε την απευθείας άνοδο. Στο πρώτο ματς με τη Δρέσδη είχε την απόλυτη υπεροχή, κυκλοφορία μπάλας κοντά στο 75% (!), αλλά δυσκολεύτηκε πολύ να διασπάσει τη μαζική άμυνα του αντιπάλου, ενώ ήταν άστοχη στις τρεις πολύ καλές στιγμές της. Τώρα οι «ερυθρόλευκοι» θα βρουν παραπάνω χώρους στην έδρα του αντιπάλου και έχουν την ποιότητα για να τα καταφέρουν. Στο πρώτο παιχνίδι έκανε το ντεμπούτο του στον πάγκο ο Ντιρκ Σούστερ. Εξαντλήθηκαν τα 7.500 εισιτήρια των οπαδών της. Θα πέσουν κορμιά στη Δρέσδη. Ποιοτικότερη ομάδα η Καϊζερσλάουτερν, πληρώνει εξαιρετικά το διπλό.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Ντιναμό Δρέσδης-Καϊζερσλάουτερν 2 (3.05)