ΦΩΣ στο στοίχημα: Η Φρέμαντ Αμάγκερ καίγεται για νίκη κόντρα στη βαθμολογικά άνετη Κόγκε

Αγαπημένο πρόγραμμα Παρασκευής με δράση σε περιφερειακά πρωταθλήματα και μικρότερες κατηγορίες. Μακριά από τα… ραντάρ ακριβείας των μπουκ, κάνουμε επιλογές με οδηγό το κίνητρο και υψηλές αποδόσεις.

ΦΩΣ στο στοίχημα: Η Φρέμαντ Αμάγκερ καίγεται για νίκη κόντρα στη βαθμολογικά άνετη Κόγκε

Βασικό σημείο η νίκη της Φρέμαντ Αμάγκερ στην Κοπεγχάγη, που μάχεται για τη σωτηρία. Στη συνέχεια επιλέγουμε το διπλό της Αρκά Γκντίνια που δίνει τη μάχη της απευθείας ανόδου στην Πολωνία. Για κερασάκι στην τούρτα βάζουμε τα γκολ στην αναμέτρηση της Μπριοσέν με τη Λε Μαν στη Νασιονάλ της Γαλλίας. Πάμε με αισιοδοξία για να πληρωθούμε εκ νέου!

Για τη δεύτερη κατηγορία της Δανίας η Φρέμαντ Αμάγκερ υποδέχεται την Κόγκε. Η Αμάγκερ εδρεύει στην Κοπεγχάγη. Ξεκίνησε τη σεζόν με φιλοδοξίες ακόμα και για άνοδο, αλλά έχει φθάσει να αγωνιά για την παραμονής της τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε της περιόδου. Βρίσκεται τέσσερις πόντους πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού, τα περιθώρια έχουν στενέψει, ευτυχής συγκυρία πως υποδέχεται τη βαθμολογικά αδιάφορη Κόγκε. Αήττητη στα τέσσερα τελευταία ματς, μόνο μία ήττα στα οκτώ τελευταία, που εξαπολύει την αντεπίθεση για την παραμονή.

Η Κόγκε είναι μια μεσαίας δυναμικής ομάδα, που βρέθηκε οριακά στα πλέι άουτ, αντί για τα πλέι οφ όπου εύκολα θα μπορούσε να βρίσκεται. Διασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της, χάρη σε δύο μαζεμένες νίκες, πλέον μπορεί και… επίσημα να φύγει για διακοπές. Περισσότερο ευάλωτη εκτός έδρας όπου μετρά μία νίκη στις πέντε τελευταίες αποστολές. Σκεπτόμαστε… πονηρά, πάμε με το κίνητρο της Φρέμαντ Αμάγκερ.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Φρέμαντ Αμάγκερ-Κόγκε 1 (2,25)