ΦΩΣ στο στοίχημα: Ο Πανσερραϊκός που καίγεται για πόντους θα κερδίσει στην Αριδαία τον άνετο Αλμωπό

Για μια ακόμα ημέρα οι προβολείς θα πέσουν στο ματς του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Βιγιαρεάλ, αλλά εμείς στοιχηματικά θα κινηθούμε εντός των συνόρων.

ΦΩΣ στο στοίχημα: Ο Πανσερραϊκός που καίγεται για πόντους θα κερδίσει στην Αριδαία τον άνετο Αλμωπό

Από τη μια οι επαναληπτικοί ημιτελικοί Κυπέλλου που θα προσεγγίσουμε με ειδικά στοιχήματα γκολ και κόρνερ. Από την άλλη το βασικό σημείο, που είναι η νίκη του Πανσερραϊκού που καίγεται για βαθμούς στην Αριδαία. Πάμε με αισιοδοξία για να πληρωθούμε εκ νέου!

Για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής ο Αλμωπός Αριδαίας υποδέχεται τον Πανσερραϊκό. Ο Αλμωπός πορεύεται στο καταληκτικό σκέλος της περιόδου δίχως κίνητρο και δυνάμεις. Η ομάδα της Αριδαίας πέτυχε πολύ εύκολα τον βασικό στόχο της άνετης παραμονής στην κατηγορία και εσχάτως μετρά μόνο έναν πόντο στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια. Σταθερά αξιόπιστος στην επιθετική λειτουργία και το σκοράρισμα όπου δεσπόζει ο γκολτζής Χρήστος Ρόβας, αλλά έχει θέματα στην άμυνα. Σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ εξελίχθηκαν τα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια.

Ο Πανσερραϊκός πήρε τον τελικό με την Καβάλα, έμεινε ζωντανός στη μάχη της παραμονής, αλλά για να ελπίζει ρεαλιστικά στην υπέρβαση χρειάζεται ακόμα δύο νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Το πρόγραμμα τον βολεύει, φέρνοντας στον δρόμο του τον βαθμολογικά αδιάφορο Αλμωπό, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να ξεπεράσουν το άγχος και τη δυστοκία που τους χαρακτηρίζει στις εκτός έδρας αποστολές. Δίχως διπλό στα έξι πιο πρόσφατα εκτός έδρας ματς τα «λιοντάρια», που στην επίθεση εξαρτώνται αποκλειστικά από τον στράικερ Κανίς. Κλασικό ματς όπου το μονόπλευρο κίνητρο μπορεί να κάνει τη διαφορά. Η απόδοση κατακρημνίστηκε το τελευταίο διήμερο, υποχρεωτικά θα πάρουμε το διπλό από ημίχρονο.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Αλμωπός Αριδαίας - Πανσερραϊκός 2/2 (2,15)