ΦΩΣ στο στοίχημα: Ο ΑΠΟΕΛ θα κερδίσει την Πάφο και θα μπει ξανά στο παιχνίδι του τίτλου

Σε κυριακάτικο πρόγραμμα με… 225 ματς στο κουπόνι η μόνη λύση για να οδηγηθούμε στο ταμείο είναι η επιλογή αγώνων από γνώριμα πρωταθλήματα.

ΦΩΣ στο στοίχημα: Ο ΑΠΟΕΛ θα κερδίσει την Πάφο και θα μπει ξανά στο παιχνίδι του τίτλου

Στη Σούπερ Λιγκ θα επιλέξουμε τα γκολ στους «Ζωσιμάδες», στη Β’ Εθνική θα πάρουμε το καλοπληρωμένο διπλό του Ολυμπιακού Βόλου. Το βασικό σημείο, ωστόσο, προέρχεται από την Κύπρο, όπου αναμένουμε το ξέσπασμα του ΑΠΟΕΛ κόντρα στην Πάφο. Πάμε με αισιοδοξία για να πληρωθούμε εκ νέου!

Για το πρωτάθλημα της Κύπρου ο ΑΠΟΕΛ υποδέχεται την Πάφο. Εξαγριωμένοι είναι άπαντες στον ΑΠΟΕΛ από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από την Ανόρθωση (1-0). Οι… τέσσερις αποβολές εις βάρος των «γαλαζοκίτρινων» προκάλεσαν την έκρηξη παικτών και στελεχών του συλλόγου. Τουλάχιστον στο πρωτάθλημα και στο ματς με την Πάφο θα λείψει μόνο ο ένας εκ των αποβληθέντων και εν προκειμένω ο Βραζιλιάνος αριστερός εξτρέμ Λέο Νατέλ, καθώς αντίκρισε απευθείας κόκκινη κάρτα. Μία νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια. Γκολ-γκολ τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς. «Δώρο» η χθεσινή γκέλα του Απόλλωνα, με νίκη μαζεύει τη διαφορά στους τέσσερις πόντους.

Η Πάφος προερχόταν από πέντε ματς δίχως νίκη, αλλά στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ Λάρνακας έδειξε χαρακτήρα και πήρε τη νίκη που την κρατά ζωντανή στην κούρσα για την τετράδα. Οι «γαλάζιοι» είναι μια επιθετικογενής ομάδα που δημιουργούν και σκοράρουν με άνεση, αλλά από την άλλη πλευρά δέχονται εξίσου εύκολα γκολ. Τα τέσσερα από τα έξι πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ. Καλή εσχάτως η εκτός έδρας εικόνα με τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία σε έξι αποστολές. Ο ΑΠΟΕΛ έχει μόνο το πρωτάθλημα πλέον να κυνηγά και με όσα προηγήθηκαν στο Κύπελλο θα επιδιώξει να ξεσπάσει στην Πάφο.

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΑΠΟΕΛ-Πάφος 1 (1,70) ή 1/1 (2,45)